Löneavtalsutbildning grund avseende HÖK 20

Inbjudan riktar sig till dig som förtroendevald och som inte har gått grundutbildningen i löneförhandling HÖK men vill ha delegation för att delta i löneöversyn 2020 i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Uppland, Gävleborg, Dalarna, Jämtland samt Värmland.

Då det nuvarande avtalet HÖK 17 går ut 31 mars 2020 kommer ett nytt avtal förhandlas fram under våren 2020 för att gälla från 1 april 2020. Du som ska bli lönedelegat i det nya avtalet behöver gå en grundutbildning som skall kompletteras med en webbaserad utbildning efter att det nya avtalet är tecknat.

Tid & Datum

29 januari 10:00.17:00 (Frukost kl 9:30)
30 januari 08:30-16:00

Plats

LRF (Lantbrukarnas riksförbund), Franzéngatan 6 i Stadshagen (Stockholm). Lokal "Eventytan" på plan 9.

Anmälan

Anmäl dig senast 9 januari 2020 genom att klicka HÄR. Glöm inte att ange eventuella allergier vid anmälan till träffen.

Du ska nu få en bekräftelse på att vi tagit emot din anmälan till din e-post. Bekräftelse på plats får du 3 veckor innan kursstart. Boka inga resor innan dess. Platsantalet är begränsat. Vid många anmälningar kommer kvotering att ske så att representation från största möjliga antal föreningar garanteras.

Ledighet

Glöm ej att ansöka om ledighet med bibehållen lön med stöd av Förtroendemannalagen§ 6-7 och med bifogat program som stöd för din ansökan i det fall du är fackligt förtroendevald. Tänk också på att du måste vara anmäld till din arbetsgivare som facklig förtroendeman. Din förening gör detta om det inte redan är gjort. Enskild medlem som ännu inte är förtroendevald/skydds- eller arbetsplatsombud, men önskar delta behöver tillåtelse från arbetsgivaren. Akademikerförbundet SSR står för reskostnader samt de måltider som erbjuds i samband med kurs. Traktamente utgår inte.
 

Resor & övriga kostnader

I samband med bekräftelsen på kursplats får du information om hur du bokar resor. Boka inga resor innan du fått kursbekräftelsen.
Vid eventuella frågor kontakta Lena Dimitriadou, på e-post: lena.dimitriadou@akademssr.se

Varmt välkommen!
Akademikerförbundet SSR

  • Datum och tid: 29 januari 2020 kl. 09:30 - 30 januari 2020 kl. 16:00