Nytt hus i Klövsjö

Förbundet har under vintern byggt ett nytt fint hus i Klövsjö. Från midsommarveckan 2015 och framåt kan du som medlem hyra din semestervecka. Huset innehåller fyra lägenheter som alla har stora glaspartier med en fantastisk utsikt över landskapet.

Hus 3 byggdes 2015 och har två större lägenheter (B och C) om 130 kvadratmeter vardera i två plan, med utrusting för åtta  personer. Allrum med balkong, köksavdelning, soffgrupp och braskamin. Ett sovrum har dubbelsäng, två sovrum har våningssäng varav den nedre är dubbelsäng. Stora vackra glaspartier som går upp i nock och ger en fantastisk utsikt över landskapet. I loftvåning kan man njuta av utsikt från bastu och relaxdel.

l suterrängvåning finns två lägenheter (A och D) om 70 kvadratmeter vardera i ett plan, med utrustning för sex personer. Allrum med köksavdelning och soffgrupp. Lägenheterna rymmer dusch med bastu och två sovrum, ett sovrum har dubbelsäng och ett har en enkelsäng och en våningssäng varav den nedre är dubbelsäng. Från de stora glaspartierna kommer man ut till altan som har samma fantastiska utsikt över landskapet.

Stereoanläggning, tv, mikrovågsugn och diskmaskin finns i alla lägenheter.

Läs mer och boka här