Socionomstudent eller nyexaminerad – du har en bred arbetsmarknad!

Du som studerar till socionom eller är relativt nyexaminerad – det här kan vara något för dig att lyssna till! Vi ordnar en föreläsning med några yrkesverksamma socionomer som berättar om sina yrkesliv.

Det var en liknande föreläsning under vår karriärvecka för studenter 26-28 april, men i maj är det ytterligare ett par yrkesverksamma du kan lyssna till.  

Välkommen till en digital karriärföreläsning speciellt för dig som studerar till socionom - eller nyligen har blivit - med Akademikerförbundet SSR – det ledande fackförbundet för samhällsvetare! Du kommer kunna lyssna till följande yrkesverksammas berättelser om hur de arbetat genom åren:

 

Karin Hermansson, utredare på Socialstyrelsen

Sofia Edler, skolkurator i Lycksele kommun

Joakim Åsberg, socialsekreterare i Umeå kommun

Sarah Fagerman, samordnare och kurator i Uppsala kommun

Daniel Grönberg, ombudsman på Akademikerförbundet SSR

 

De delar med sig av sina erfarenheter av att efter socionomstudier ha arbetat som socionom. De har arbetat med många olika arbetsuppgifter genom arbetslivet, sammanlagt täcker de in olika tjänster inom kommunal, statlig, ideell och privat sektor. Dessutom berättar Matilda Tidström, studentombudsman, om allt stöd du som är studentmedlem i Akademikerförbundet SSR får från oss inför ditt nästa steg i karriären. 

 

Tid:  Måndag den 17 maj kl. 11.30–13:00. Digital föreläsning i Teams.  

 

Intresserad? Anmäl dig här senast den 16 maj

Ta mig till anmälan

 

Frågor till pontus.warg@akademssr.se

 

Välkommen! 

  • Datum och tid: 17 maj 2021 kl. 11:30 - 13:00
  • Plats: Microsoft Teams