Solkusten eller rivieran?

Är du sugen på att resa bort i sommar, men vet inte vart? Vi har lediga veckor i våra hus i Spanien och Frankrike.

Du som är medlem i Akademikerförbundet SSR kan hyra förbundets hus och lägenheter i Frankrike, Spanien och Jämtland. Vi har nyligen fått några avbokningar i sommar, så nu har du chansen att boka in sommarsemestern i Fuengirola vid spanska solkusten eller i Cagnes-sur-mer på franska rivieran. Men det gäller att vara snabb – våra hus bokas snabbt. 

I Fuengirola kan du njuta av lugn och ro, sol och bad, och vackra omgivningar. En mängd närliggande orter erbjuder intressanta utflykter. Till exempel Málaga, solkustens huvudstad, brittiska Gibraltar och Granada. Det historiska monumentet, palatset Alhambra – som byggdes av medeltidens moriska kungar – ligger på en kulle högt ovanför Granada. 

I Cagnes-sur-mer är husen vackert belägna nära hav, berg, medeltida byar, konstgallerier, museer, restauranger och sportanläggningar. Husen är på mellan 100 och 120 kvadratmeter delat på två plan, och var och ett har ett stort vardagsrum/kök, två toaletter, två badrum med handfat och dusch. Varje hus har tre till fyra sovrum, och mellan sex och åtta sängplatser.

Just nu finns det hus lediga följande veckor:

Fuengirola: veckorna 22, 25, 28-31 och 34

Cagnes-sur-Mer: veckorna 22, 32 och 33

Läs mer om husen och boka under fliken Fritidshus.