SSR Direkt & Chef Direkt on the road till Eskilstuna

Vi fortsätter med SSR Direkt och Chef Direkt på turné. Det innebär att under 2018 kommer de förhandlande ombudsmännen och de erfarna chefsförhandlarna till en plats nära dig!

Ombudsmannen och chefsförhandlaren bjuder på frukost och en kortare föreläsning om aktuellt ämne. I samband med träffen är du välkommen att stanna för ett individuellt samtal. Kom gärna förbi och passa på att ställa frågor om löneläget, kommande lönesamtal, anställningsvillkor eller arbetsmiljö! 

Inbjudan kommer gå ut till alla medlemmar inom din region.

Niklas Pettersson, ombudsman på Akademikerförbundet SSR och Lars-Erik Ekbäck Eriksson, chefsförhandlare på Svensk Chefsförening/ Akademikerförbundet SSR bjuder härmed in till frukost och frågestund i Eskilstuna den 15 oktober. 

Tid och plats

Tid: 15 oktober kl 7:30 - 11:00 (frukost serveras från 7.30)
Plats: Best Western Plaza Hotel, Drottninggatan 9, Eskilstuna

Kl 08:00 håller vi en kortare föreläsning. Därefter finns vi kvar fram till kl 11:00 för att svara på just dina frågor. 

Anmälan

För att vi ska kunna beräkna antalet frukostmackor vill vi att du anmäler dig senast den 30 september 2018 genom att fylla i onlineanmälan. Har du ingen möjlighet att komma till frukosten är du välkommen på ”drop in” fram till kl 11:00. 

Tillsammans växer vi

Ta gärna med en kollega som inte är medlem! Fyll då i detta via registreringsformuläret. Gästen kan komma att bli kontaktad av oss efteråt.

Varmt välkomna!

  • Datum och tid: 15 October 2018 kl. 07:30 - 11:00
  • Plats: Eskilstuna