SSR Direkt och Chef Direkt On The Road Huddinge

Nu startar SSR Direkt och Chef Direkt på turné. Det innebär att under 2018 kommer de förhandlande ombudsmännen och de erfarna chefsförhandlarna till en plats nära dig!

Ombudsmannen och chefsförhandlaren bjuder på frukost och en kortare föreläsning om aktuellt ämne. I samband med träffen är du välkommen att stanna för ett individuellt samtal. Kom gärna förbi och passa på att ställa frågor om löneläget, kommande lönesamtal, anställningsvillkor eller arbetsmiljö! 

Inbjudan kommer gå ut till alla medlemmar inom din region.

Linn Skau, ombudsman på Akademikerförbundet SSR och Dolores Kandelin Mogard, chefsförhandlare på Svensk Chefsförening/Akademikerförbundet SSR bjuder härmed in till frukost och frågestund i Huddinge den 12 juni. 

Tid och plats

Tid: 12 juni kl 7:30 - 11:00 (frukost serveras från 7.30)
Plats: Folkets Hus, Huddinge

Kl 08:00 håller vi en kortare föreläsning om aktuellt löneläge för våra yrkesgrupper i Stockholmsregionen och andra aktuella frågor kring lön. Därefter finns vi kvar fram till kl 11:00 för att svara på just dina frågor. 

Anmälan

För att vi ska kunna beräkna antalet frukostmackor vill vi att du anmäler dig senast den 28 maj 2018 genom att fylla i onlineanmälan. Har du ingen möjlighet att komma till frukosten är du välkommen på ”drop in” fram till kl 11:00. 

Tillsammans växer vi

Ta gärna med en kollega som inte är medlem! Fyll då i detta via registreringsformuläret. Gästen kan komma att bli kontaktad av oss efteråt.

I höst kommer vi att finnas i Stockholm City, Solna Centrum och Älvsjö. 
Vi återkommer med exakta datum. 

Varmt välkomna!

  • Datum och tid: 12 June 2018 kl. 07:30
  • Plats: Huddinge