SSR Direkt och Chef Direkt On The Road Stockholm City

Vi fortsätter med SSR Direkt och Chef Direkt på turné. Det innebär att under 2018 kommer de förhandlande ombudsmännen och de erfarna chefsförhandlarna till en plats nära dig!

Ombudsmannen och chefsförhandlaren bjuder på frukost och en kortare föreläsning om aktuellt ämne. I samband med träffen är du välkommen att stanna för ett individuellt samtal. Kom gärna förbi och passa på att ställa frågor om löneläget, kommande lönesamtal, anställningsvillkor eller arbetsmiljö! 

Inbjudan kommer gå ut till alla medlemmar inom din region.

Louisa Hegardt, ombudsman på Akademikerförbundet SSR och Maria Johansson, chefsförhandlare på Svensk Chefsförening/Akademikerförbundet SSR bjuder härmed in till frukost och frågestund i Stockholm den 26 september. 

Tid och plats

Tid: 26 september kl 7:30 - 11:00 (frukost serveras från 7.30)
Plats: OFR, Linnégatan 10 i Stockholm, Östermalmstorg.

Kl 08:00 håller vi en kortare föreläsning med temat ”arbetsrätt light” om anställningsavtal, kollektivavtal och pensioner och försäkringar. Därefter finns vi kvar fram till kl 11:00 för att svara på just dina frågor. 

Anmälan

För att vi ska kunna beräkna antalet frukostmackor vill vi att du anmäler dig senast den 16 september 2018 genom att fylla i onlineanmälan. Har du ingen möjlighet att komma till frukosten är du välkommen på ”drop in” fram till kl 11:00. 

Varmt välkomna!

  • Datum och tid: 26 September 2018 kl. 07:30 - 11:00
  • Plats: Stockholm City