SSR direkt och chef direkt on the road - Välkommen till Visby

Succén SSR Direkt och Chef Direkt On The Road tuffar vidare. Under 2018 var vi ute två gånger i de olika regionerna och det kommer vi även fortsätta med under 2019. På Gotland börjar vi med Visby den 24 maj.

Succén SSR Direkt och Chef Direkt On The Road tuffar vidare. Under 2018 var vi ute två gånger i de olika regionerna och det kommer vi även fortsätta med under 2019. Till Gotland kommer vi den 24 maj.

Förhandlande ombudsman Malin Fröjmark, men ansvar för region Gotland kommer tillsammans med chefsförhandlare Anders Lindström till Visby. VI bjuder på frukost och en kortare föreläsningen om ett aktuellt ämne. I samband med träffen är du välkommen att stanna för ett individuellt samtal. Kom gärna förbi och passa på att ställa frågor om löneläget, kommande lönesamtal, anställningsvillkor eller arbetsmiljö, Inbjudan går ut till att medlemmar inom din region, oavsett sektor.

Tid
Den 24 maj kl. 07:30-10:00 (frukost serveras från kl 07:30)

Plats
Restaurang Visborg, Langs väg 4 i Visby.

Kl. 08:00 håller vi en kortare föreläsning om anställningsavtal och anställningsvillkor. Därefter finns det möjlighet för enskilt samtal eller råd.

Tillsammans växer vi
Ta gärna med en kollega som inte är medlem, men som är nyfiken på förbundet. Fyll då i detta via anmälningsformuläret.

Anmälan
För att vi ska kunna beräkna antalet frukostmackor vill vi att du anmäler dig senast den 9 maj 2019 genom att klicka HÄR
Har du ingen möjlighet att komma till frukosten är du välkommen på ”drop in” fram till kl 10.00

Varmt välkomna!
Akademikerförbundet SSR och Svensk Chefsförening

  • Datum och tid: 24 maj 2019 kl. 07:30 - 10:00
  • Plats: Restaurang Visborg, Langs väg 4, Visby