Student: Jobba med oss våren 2017!

Vill du jobba med något utmanande, utvecklande och viktigt? Vi söker dig som vill bli en av våra nya studentinformatörer till våren!

Vill du… 

ha en bra merit inför framtiden? 

planera ditt arbete utifrån vad som passar dig? 

träffa nya människor? 

utveckla din förmåga att prata inför grupper? 

Vi söker DIG!

Vi söker dig som vill vara med och utveckla och driva vår studentverksamhet framåt. Du är självgående, kommunikativ och lösningsorienterad. Du pluggar samhällsvetenskap, socialt arbete, beteendevetenskap, personalvetenskap, ekonomi eller folkhälsovetenskap. 

Som studentinformatör jobbar du med klasspresentationer, står i monter och informerar, anordnar aktiviteter, är lokal kontaktperson på just din ort osv. Du äger ditt lärosäte helt enkelt! Läs mer på www.akademssr.se/studentinformator Skicka din ansökan med CV och personligt brev till cv@akademssr.se den 20 november! 

Rättvis rekrytering 

Som en del av Akademikerförbundet SSR:s likabehandlingsarbete har vi valt att ha första delen i rekryteringsprocessen fri från namn, ålder, kön. Det kräver inget extraarbete för dig som söker, utan dina handlingar anonymiseras av vår CV-granskare innan det skickas vidare till studentombudsmännen som sen hör av sig om eventuell intervju! Bra va?