Studiebesök hos IKEA Kalmar

Du som läser till personalvetare eller ekonom vid Linnéuniversitetet har nu chansen att få besöka IKEA Kalmar och höra om deras arbete. Den 27e maj mellan 15-16 kan du följa med oss dit!
Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

"Välkommen på studiebesök till IKEA Kalmar. Vi kommer under besöket att berätta om det IKEA vi arbetar i idag och det IKEA som vi just nu bygger för framtiden. IKEA är unikt på många sätt, med en stark företagskultur där våra värderingar och vår vision visar riktningen varje dag. Ni kommer att få en inblick i hur IKEA värnar om de många människorna både nära och långt borta. Vi kommer också berätta historier hur man kan välja att göra karriär på IKEA.
Vi bjuder på kaffe, te och liten kaka.
Varmt välkomna hälsar Hanna Rydén, People & Culture Manager.”

Får du förhinder är det viktigt att du meddelar våra studentinformatörer så att någon annan kan få din plats.

Anmälan

Anmäl dig genom att maila våra studentinformatörer - kalmarstudent@akademssr.se. För att delta behöver du vara studentmedlem!
Vill du ta med en vän som inte är medlem blir hen det enkelt genom att
SMS:a STUDENT till 71550, eller gå in på www.akademssr.se/student.

Akademikerförbundet SSR är fackförbundet för dig som studerar till beteendevetare, ekonom, folkhälsovetare, personalvetare, samhällsvetare eller socionom. Som studerandemedlem får du tillgång till all vår service och en mängd förmåner – allt för att din studietid ska bli så utvecklande och trygg som möjligt.

  • Datum och tid: 27 maj 2019 kl. 15:00 - 16:00
  • Plats: IKEA Kalmar