Studiebesök för studentmedlemmar i Göteborg

Har du funderat på hur det är att arbeta inom social resursförvaltning? Nu har du chansen att få veta mer! Som studentmedlem hos Akademikerförbundet SSR är du välkommen att följa med på ett studiebesök hos social resursförvaltning i Göteborgs stad.

Social resursförvaltning erbjuder dig som bor i Göteborg många olika tjänster inom det sociala området. Verksamheterna är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla göteborgare, till skillnad från socialtjänsten i stadsdelarna som arbetar med de som bor just där.

Social resursförvaltning arbetar med missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vill du veta mer om Social resursförvaltnings alla verksamheter rekommenderar vi ett besök på deras hemsida!

Under studiebesöket kommer du att få höra om de olika uppdragen inom förvaltningen, vilka olika yrken som finns representerade och vilken kompetens dessa kräver. Du kommer också få veta mer om vilka möjligheter det finns att "komma in" i förvaltningen som nyexaminerad student och kanske får du veta vad man egentligen tjänar där.

Studiebesöket riktar sig till alla våra medlemmar som är intresserade av att veta med om Social resursförvaltning men är kanske extra intressant för dem som studerar till socionom, kandidatprogram inom sociologi, beteendevetenskap eller samhällsvetenskap.

Det finns plats för cirka 20 studenter så det är först i kvarn som gäller!

Var: Socialförvaltningens huvudkontor på Gårdavägen 2

När: 29/4 kl 15.00–17.00 OBS! Vi möts klockan 14.50 utanför dörrarna.

Hur: Anmälan sker till studentinformator.goteborg@akademssr.se  senast den 23 april.

Varmt välkomna!

  • Datum och tid: 29 april 2015 kl. 15:00
  • Plats: Göteborg