Svensk Chefsförening - Chefsfredag: En hållbar hjärna i digitaliseringens tid

Välkommen till chefsfredag med en intressant föreläsning av Sissela Nutley, hjärnforskare vid Karolinska Institutet som börjar kl 14 och därefter nätverkande mingel med dryck och tilltugg!

Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem.

När digitala tjänster tävlar om vår tid ställs högre krav än någonsin på hjärnans förmåga att hålla fokus och inte bli distraherad. Hur ska vi förhålla oss till digitaliseringens möjligheter utan att bränna ut oss? Med större kunskap om hjärnan kan vi sträva mot bättre förutsättningar för en mentalt hållbar arbetssituation. Vilka vanor är förenliga med god hjärnhälsa och vilka ska vi hålla koll på för att inte bli offer för stress och press? Du får koll på våra diagitala beteenden, apparnas funktion, hur hjärnan fungerar och vad den behöver.

Sissela Nutley har disputerat vid Karolinska Institutet inom kognitiv neurovetenskap med fokus på hjärnans utveckling och formbarhet. Hon är en flitigt anlitad föreläsare inom hjärnans lärande, uppmärksamhet och hur vi får till mental hållbarhet i digitaliseringens tid. Hon har också skrivit boken Distraherad - hjärnan, skärmen och krafterna bakom. 

Tid: Fredag 20 mars klockan 14:00 - 16:30.
Plats: Scandic Grand Örebro, Fabriksgatan 21-23, Örebro

Anmälan är stängd
Ta gärna med en chefskollega som inte är medlem! Fyll då i detta via registreringsformuläret. Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

Har du frågor? Maila till lena.forsberg@akademssr.se

Varmt välkommen!
Svensk Chefsförening