Svensk chefsförening - Chefsfredag: Så fångar du begåvningar med rätt ledarskap

Välkommen till en chefsfredag med Ingrid Tollgerdt-Andersson. Vi pratar om vilket ledarskap som krävs för att rekrytera de bästa och behålla den kompetens du behöver i din organisation. Efter seminariet bjuder vi på dryck och tilltugg, där du kan mingla och knyta kontakter med andra chefer.

Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem.

Framtidens chef har god självinsikt och skapar bra relationer, bygger hållbara och prestigelösa organisationer där värderingarna fokuserar på tillit och trygghet. Unga väl meriterade ställer höga krav på sin blivande chef och byter arbetsplats om de inte är nöjda. Ingrid Tollgerdt-Andersson berättar om sin nya forskning om framtidens ledarskap. Hundratals chefer i olika åldrar har intervjuats och svarat på frågor kring värderingar, ledarskap, framtid och framgång. Resultatet ger stöd för spännande skillnader mellan branscher och länder, mellan yngre och äldre. Det har också skett en viss förändring de senaste decennierna.

Det är stora skillnader mellan näringsliv och offentlig sektor när det handlar om synen på ledarskap. Vad krävs av framtidens ledare och organisationer om de ska konkurrera med de allra bästa? Hur lockar vi de mest meriterade, behåller dem och skapar bra samverkan mellan olika åldersgrupper och kompetenser?

Tid: Fredag 11 oktober klockan 14:00 - 16:30.
Plats: Elite Grand Hotel, Tyska torget 2, Norrköping

Anmäl dig här senast 26 september!
Ta gärna med en chefskollega som inte är medlem! Fyll då i detta via registreringsformuläret. Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

Har du frågor? Maila till julia.walbrink@akademssr.se

Varmt välkommen!
Svensk Chefsförening

  • Datum och tid: 11 oktober 2019 kl. 14:00 - 16:30
  • Plats: Elite Grand Hotel, Norrköping