Svensk chefsförening - Frukostmöte för chefer på Arbetsförmedlingen

Vad händer vid stora omorganisationer och omställning? Hur kan jag hantera det som chef? Vilken politisk process finns bakom de aktuella besluten och vad händer framöver? Vad kan jag få som stöd och råd om min egen situation?

Vi vet att du som chef har en krävande situation med oroliga medarbetare, bristande information och många svåra samtal just nu. Det handlar både om din roll som chef och på sikt om din egen personliga situation. Därför inbjuder vi till ett frukostmöte med möjlighet att träffa kollegor och även få information och stöd.

Program: 

07.30 Frukostmingel 
08.00 Inledning
- Ursula Berge, samhällspolitisk chef på Akademikerförbundet SSR, medverkar och kan svara på frågor om hur man ska förstå de arbetsmarknadspolitiska turerna just nu.
- Forskaren och ledarskapskonsulten Åsa Lundquist Coey pratar om den mänskliga sidan i stora förändringar, ger exempel och råd för dig 

Klicka här för att lyssna på ett samtal från vår Chefspodd med Åsa Lundquist Coey.

- Samtal och diskussion. Maria Stein-Ymén, chefsförhandlare på Akademikerförbundet SSR och Svensk Chefförening, finns med för att svara på frågor och berätta om vad facket gjort och vilket stöd man vi kan ge

09.30 Mötet slut

Datum och tid: Fredag 14 juni klockan 7:30 – 09:30. 
Plats: Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm

Begränsat antal platser. Anmäl dig här senast den 11 juni!
Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som är medlem. Ta gärna med en chefskollega som inte är medlem! Fyll då i detta via registreringsformuläret. 

Varmt välkommen!

  • Datum och tid: 14 juni 2019 kl. 07:30 - 09:30
  • Plats: Scandic Continental, Stockholm