Välkommen till Ekonomidagarna 2019

Nu är det äntligen dags för Ekonomidagarna i Örebro. Lyssna till spännande talare, nätverka och få inspiration i jobbet.

10-11 oktober hålls Akademikerförbundet SSR:s konferens Ekonomidagarna i Örebro. Det blir både makroekonomiska strömningar och flera högaktuella nedslag av mer detaljerad karaktär i de olika parallella spåren. Du kommer få mycket kunskap och energi där nätverkande och social samvaro också är en viktig del. 

Statens finanser är starka men tillväxten i det reala skatteunderlaget förväntas dämpas rejält de kommande åren. Ökade demografiska utmaningar och krav inom vård, skola och omsorg samt stora investeringsbehov gör att regioner och kommuner står inför stora finansiella beslut.  Samtidigt står den offentliga sektorn också inför en stor utmaning att klara framtidens bemanning och kompetensförsörjning. Kommuner och regioner ska leverera en god välfärd med knappa resurser.

Konferensen är helt enkelt ett smörgåsbord där du som deltagare får möjligheten att välja dina favoriter bland flera – det finns något för alla! Tillsammans skapar vi en av Sveriges viktigaste mötesplatser för offentlig sektor under två mycket inspirerande dagar i Örebro

Läs mer om Ekonomidagarna i Örebro 2019 och anmäl dig här.

  • Datum och tid: 10 oktober 2019 kl. 08:00 - 11 oktober 2019 kl. 17:00
  • Plats: Conventum, Örebro