Vi ses på West Pride!

Tillsammans med de andra Sacoförbunden i Göteborgs stad deltar vi på West Pride som pågår 10–14 juni i Göteborg.

Nytt för i år är att vi har en punkt i programmet som är ett samarbete mellan Sacorådet i Göteborg och Akademikerförbundet SSR. Vi arrangerar seminariet So Facking Proud på fredag klockan 12.00 i Hörsalen på Göteborgs Konstmuseum. På scenen deltar Maja Ljutic Loberg, facklig sekreterare i Göteborgs stad, och Daniel Hjalmarsson, ombudsman på Akademikerförbundet SSR.

Självklart finns vi också i Regnbågsparken (Bältesspännarparken vid Avenyn) och vi går i West Pride-paraden på söndag. Sacorådet i Göteborg och Akademikerförbundet SSR har plats "Fålla 8" i paraden. Alla samlas senast 14:00 på Götaplatsen och starttiden är 15:00. Kom i god tid innan start! Det kommer att vara mycket folk i rörelse. 

På fredag eftermiddag kommer Göran Arrius, ordförande i Saco, till tältet i Regnbågsparken för att träffa medlemmar, potentiella medlemmar och nyfikna. Välkommen du också!

För den som vill lyssna på Maja Ljutic Loberg redan nu intervjuades hon i gårdagens P3 Nyheter. Där tar man också upp frågan om psykosociala problem på jobbet. 

-------------------------------
Hashtag är #westpride15