Webbsänt seminarium om statsbudgeten

För en knapp vecka sedan presenterades 2017 års budgetproposition. Nu när dammet har lagt sig, försöker vi förstå både det övergripande och detaljerna i den. På måndag den 26 september livesänder vi vårt seminarium om statsbudgeten.

Bakom de stora analyserna och de ideologiska polariseringarna finns massor med intressant detaljinformation som vi inte får oss till livs i den vanliga debatten och i media. På seminariet Allt du skulle vilja veta om statsbudgeten, men aldrig vågat fråga om ställer vi frågor till Peter Gerlach, nationalekonom och planeringschef hos finansminister Magdalena Andersson. Utfrågare är Ursula Berge, samhällspolitisk chef på Akademikerförbundet SSR.

Seminariet direktsänds klockan 12.00 den 26 september här och på vår Youtubekanal, där du också kan se det i efterhand om du råkar missa det under dagen. 

Samhällsvetarpodden kommer också att släppa ett nytt avsnitt om statsbudgeten. Det kan du lyssna på via iTunes, Soundcloud, eller Acast. Se till att klicka prenumerera så missar du inga nya avsnitt!