Akademikern

Speciellt för dig som är socionom

Erbjudanden för dig som socionom

Som socionom får du, utöver alla andra förmåner, en mängd erbjudanden som är skräddarsydda för dig. Håll utkik här för dina specialerbjudanden.

Sugen på att knyta användbara kontakter och hålla dig uppdaterad om den senaste forskningen? Häng med på Socionomdagarna – mötesplatsen för kvalificerat socialt arbete på Älvsjömässan i Stockholm. Under Socionomdagarna får du tillfälle att ta del av aktuell forskning, träffa ledande experter och politiker, och inte minst, träffa kollegor från hela landet. Du som är medlem i förbundet får rabatt på konferensavgiften och förbundet finns på plats för att svara på dina frågor och funderingar. Läs mer på Socionomdagarnas hemsida.

Gästmedlemskap 

Jobbar du tillfälligt i Danmark? Eller er du dansk og overvejer at arbejde i Sverige? Akademikerförbundet SSR och Dansk Socialrådgiverforening har en överenskommelse som innebär att respektive organisations medlemmar har möjlighet att vara gästmedlem i den andra organisationen under tre år.

Gästmedlemskapet kostar inget extra och ger tillgång till mottagarorganisationens service som till exempel arbetsrätts- och lönerådgivning, tidningar, inbjudan till kurser och arrangemang. En förutsättning för gästmedlemskap är ett aktivt medlemskap i avsändarorganisationen, samt att medlemmen arbetar i eller är arbetssökande i mottagarorganisationens hemland och att medlemmen uppfyller de utbildningskriterier som mottagarorganisationen kräver.

Frågor om gästmedlemskap besvaras av förbundssekreterare Tore Bengtsson på mejl eller telefon 08-617 44 27. (Ringer du från utlandet är landskoden +46.)