Akademikern

Medlemsrabatt till föreställningen Ur svenska hjärtans djup

Sedd av 28

Förmåner. Under våren 2017 spelade Galeasen Hamlet som fick teaterkritikernas pris och upphovsmännen Hannes Meidal och Jens Ohlin fick Thaliapriset.

Senast ändrad 13:18, 7 Feb 2018

Föreställningen spelades in och visades både på bio och SVT. På hösten sattes omfamningar upp som blev den säsongens snackis, fick strålande recensioner och spelade för fulla salonger.

Så vad ska nu våren 2018 bjuda på? Jo, detta:

Vad: Extraerbjudande till föreställningen Ur svenska hjärtans djup.
När:  Måndag 12 mars kl 19, måndag 19 mars kl 19, söndag 25 mars kl 16
Var: Teater Galeasen, Slupskjulsvägen 30-32, Skeppsholmen.
Pris:  240 kr (ordinarie pris 320 kr) . Inga avgifter tillkommer.
Rabattkod: vår2018

Boka:  Boka din biljett via Teater Galeasens hemsida.

Välj  aktuellt datum och klicka på Köp. Välj Ordinarie och önskat antal biljetter. Gå vidare och skriv in din kod "vår2018" i rutan för "Presentkort eller kampanjkod". Observera att du fyller i koden som sista steg innan betalning. Klicka därefter på knappen "Lägg till", så dras rabatten från totalsumman för ditt köp. Välj betalningssätt och gör klart köpet.

-Palme mördas. Vi läser om det i tidningen. Det är riksdagsval. Vi läser om det i tidningen. Twin Towers rasar. Vi läser om det i tidningen. Vi reagerar, vi avskräcks, vi förfäras. Men ändå. Ändå känns det inte riktigt som det angår oss. Hunden måste ändå ut och rastas, vardagen fortsätter. Men så plötsligt sker något på platsen man bor på. Precis härintill. Och vi läser om det i tidningen. Plötsligt läser alla om oss i tidningen. Plötsligt har alla åsikter om oss. Plötsligt angår alla oss, plötsligt är ett helt land engagerat. I oss.
Kristian Hallberg dec 2017

UR SVENSKA HJÄRTANS DJUP är en pjäs som följer en familj och hur den tar del av saker som sker, i vårt land, i vår värld, genom decennier. Hur åsikter förändras, normaliseras och omvandlas tills de inte längre är åsikter utan bara självklarheter, som vilka som helst.

Ett helt nyskrivet verk av Kristian Hallberg, direkt för Teater Galeasen, i regi av Tobias Hagström-Ståhl.

Läs mer på Teater Galeasens hemsida.

 

up 22