Akademikern

Socionom sökes

Stockholm
Heltid
Egna ben etablerades 2007 med målgruppen stödboende för ungdomar mellan 16-21 år. Nu utökar vi i Stockholmsområdet och söker dig som har ett starkt engagemang och vill arbeta med socialt arbete riktat mot ungdomar och unga vuxna.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete kommer du ha daglig kontakt med våra ungdomar och i arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med klienterna ge struktur, stöd och kvalitet utifrån socialtjänstens uppdrag och följa genomförandeplaner tillsammans med klienterna. Insatserna är inriktade på att ta till vara på klienternas egna resurser och utveckla självständighet. Tillsammans med oss som arbetar på Egna Ben kommer du även hålla i en del av de regelbundna gruppföreläsningar som vi har för våra ungdomar. I tjänsten ingår även ett visst administrativt arbete.

Kvalifikationer
Utbildat socionom med erfarenhet av arbete som socialsekreterare. Det är meriterande och en fördel om du har erfarenhet av våld i nära relationer, neuropsykiatri, psykosocial problematik.

Personliga egenskaper
Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du tycker om och är bra på att bygga relationer med ungdomar, månar om vikten av goda kontakter med viktiga samarbetspartners runt ungdomen och tycker om att arbeta självständigt under eget ansvar. Vi ser gärna att du utvecklar verksamheten tillsammans med oss.

Övrigt: Körkort är ett krav.
Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Varaktighet: Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Upplysningar och rekrytering: Löpande rekrytering tillämpas vilket innebär att intervjuer kan föras innan sista dag för ansökan.
Kontaktuppgifter: Verksamhetschef John Söder
Ansökan: Skicka din ansökan till john@egnaben.se senast 2018-03-31.

Sista ansökningsdag:

2018-03-31 Sök tjänsten