Chefsutbildning

Ett vitt pussel där sista biten just läggs på plats. Foto av  Alexas_Fotos från Pixabay

Du som är chef erbjuds en halvdagsutbildning fokuserad på hur din verksamhet kan bli både mer inkluderande och effektiv genom Universell Utformning av Arbetsplatser (UUA).

Universell Utformning av Arbetsplatser förutsätter en ledning som ser möjligheterna med att jobba för ett öppnare arbetsliv - och det omöjliga med att inte göra det. Det handlar också om att förstå utmaningarna och vinsten för organisation, samhälle och individ. Chefer och ledare behöver stärkas i möjligheten att styra mot universell utformning av arbetsplatsen. Därför erbjuder vi en UUA-utbildning för dig.

Anmälan chefsutbildning 12 oktober

Läs mer om Universell Utformning av Arbetsplatser.

Detta är första gången som chefsutbildningen genomförs. Här är återkoppling från deltagare i tidigare utbildningar:

"Bra varierat med teori och övningar!"
"Jag har redan börjat tipsa några HR-kollegor i andra företag om UUA"

Kontaktperson är processledare Gunnar Villevinge.

Anmäl dig via länken nedan.

Anmäl dig till chefsutbildning

På grund av den pågående smittspridningen vet vi i nuläget inte om utbildningen kommer att ske digitalt eller fysiskt i lokal i Stockholm.

Vad är UUA?

Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, är modellen för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla.

Vad är UUA?

Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, är modellen för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla.

Läs även

Dolores_Markus_debattreplik.jpg

Debattreplik: "Framgångsrika arbetsplatser diskriminerar inte”

Diskussionen borde inte handla om att vara för eller emot aktivitetsbaserade kontor. Men med Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, kan vi få rätt person till rätt plats, skriver Dolores Kandelin Mogard och Markus Furuberg från Lärandeforum UUA i en debattreplik.

Läs mer
akademikerblogg.jpg

Covid-19 ger oss möjlighet att förändra

I maj genomförde Svensk Chefsförening en undersökning bland förbundets chefsmedlemmar för att ta reda på hur de upplevt sitt uppdrag under Coronapandemin. Resultatet visar att de flesta chefer lyckats ställa om verksamheten och klarat sitt uppdrag väl, men för de som redan innan krisen upplevt utmaningar –som första linjens chefer – har det varit tufft.

Läs mer
19341038-hispanic-businessman-works-in-cubicle-at-corporate-business.jpg

Chefens arbetsmiljö i Coronatider

Att som chef känna sig ensam i dessa tider är inget konstigt. Arbetsmiljön och ansvaret över medarbetare möter nya utmaningar på grund av covid-19, men det finns hjälp att få.

Läs mer
handskakning_handshake-3382503.jpg

Universella arbetsplatser nödvändigt när allt ställs på ända

I Coronakrisens spår behöver många arbetsplatser snabbt få in nya anställda med olika bakgrunder. Då gäller det att stå redo.  

Läs mer