Chefsutbildning

Ett vitt pussel där sista biten just läggs på plats. Foto av  Alexas_Fotos från Pixabay

Du som är chef erbjuds en halvdagsutbildning fokuserad på hur din verksamhet kan bli både mer inkluderande och effektiv genom Universell Utformning av Arbetsplatser (UUA).

Den här chefsutbildningen handlar om att förstå utmaningarna och vinsterna med att jobba för ett öppnare arbetsliv. Du som är chef och ledare blir stärkt i möjligheten att styra mot universell utformning av arbetsplatsen.

Chefsutbildningen leds av våra erfarna kursledare som guidar dig och dina kurskamrater till att aktivt komma fram till egna lösningar och ideér.

Utbildningen sker digitalt.

Läs mer om Universell Utformning av Arbetsplatser.

Här är återkoppling från deltagare i tidigare utbildningar:

"Bra varierat med teori och övningar!"
"Jag har redan börjat tipsa några HR-kollegor i andra företag om UUA"

Kontaktperson är processledare Gunnar Villevinge.

Anmäl dig via länken nedan.

Anmäl dig till chefsutbildning

  • 12 oktober 2020, digitalt, kl 08.30-12.30 (anmälan är stängd)
  • 9 december 2020, digitalt, kl 08.30-12.30 (anmälan är stängd)

På grund av den pågående smittspridningen erbjuder vi utbildningen ovan på distans. Mejla gunnar.villevinge@akademssr.se för mer information.

Vad är UUA?

Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, är modellen för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla.

Vad är UUA?

Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, är modellen för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla.

Läs även

SimonE.jpg

Svensk chefsförening - Chefsfredag: Leda och kompetensutveckla i en digital miljö

Välkommen till chefsfredag där Simon Elvnäs föreläser om ledarskap och dina beteenden som chef. Under föreläsningen kommer du att få lyssna på hur du som chef utövar det ledarskap som du vill – om dina och dina medarbetares behov.

Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem.

Läs mer
handslag_0.jpg

Svensk chefsförening - Seminarium: Att hantera konflikter i arbetslivet

Välkommen till ett digitalt seminarium om hur vi hanterar konflikter i arbetslivet och hur du kan undvika att små konflikter trappas upp.

Läs mer
Allatre_0.png

Svensk chefsförening - Seminarium: Nordiskt ledarskap möter världen

Vad är det som kännetecknar nordiskt ledarskap i verksamheter och organisationer utanför Norden? Vilka fördelar har de nordiska ledarna och vilka utmaningar möter de när de ska leda arbete i andra länder och världsdelar?

Läs mer
hemmakontor.jpg

Svensk chefsförening - Seminarium: Arbetsmiljö

I rollen som chef har du i uppdrag att se till så att dina medarbetare har en bra och säker arbetsmiljö. Men vad innefattar detta uppdrag? Vad har du för arbetsmiljöansvar vid hemarbete och vilka krav kan du ställa på din egen arbetsmiljö?

Läs mer