Chefsutbildning

Ett vitt pussel där sista biten just läggs på plats. Foto av  Alexas_Fotos från Pixabay

Du som är chef erbjuds en halvdagsutbildning fokuserad på hur din verksamhet kan bli både mer inkluderande och effektiv genom Universell Utformning av Arbetsplatser (UUA).

Universell Utformning av Arbetsplatser förutsätter en ledning som ser möjligheterna med att jobba för ett öppnare arbetsliv - och det omöjliga med att inte göra det. Det handlar också om att förstå utmaningarna och vinsten för organisation, samhälle och individ. Chefer och ledare behöver stärkas i möjligheten att styra mot universell utformning av arbetsplatsen. Därför erbjuder vi en UUA-utbildning för dig.

Anmälan chefsutbildning 12 oktober

Läs mer om Universell Utformning av Arbetsplatser.

Detta är första gången som chefsutbildningen genomförs. Här är återkoppling från deltagare i tidigare utbildningar:

"Bra varierat med teori och övningar!"
"Jag har redan börjat tipsa några HR-kollegor i andra företag om UUA"

Kontaktperson är processledare Gunnar Villevinge.

Anmäl dig via länken nedan.

Anmäl dig till chefsutbildning

På grund av den pågående smittspridningen erbjuder vi utbildningen ovan på distans. Mejla gunnar.villevinge@akademssr.se för mer information.

Vad är UUA?

Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, är modellen för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla.

Vad är UUA?

Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, är modellen för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla.

Läs även

Henrik.jpg

Digital föreläsning: Datadriven HR

Vad är HR-analys och hur kommer man igång?

Läs mer
PEnsion.png

Svensk chefsförening - Utbildning: Få koll på vad som gäller för din pension

Välkommen till en digital utbildning om pensionssystemets olika delar såsom vad tjänstepensionen innebär för dig, hur ditt efterlevandeskydd fungerar och skillnaden mellan traditionell försäkring och fondförsäkring. Du får också veta vad som händer med din kommunala tjänstepension om du börjar arbeta inom privat eller statlig sektor.

Läs mer
Annika.jpg

Svensk chefsförening - Chefsfredag: Chefen och den goda organisationen

Välkommen till en tankeväckande föreläsning om den goda organisationen och vad som krävs för att du som chef ska kunna leda. I höst är alla våra chefsaktiviteter digitala p g a pandemin. Vi skickar ut en deltagarlänk senast en vecka före arrangemanget.

Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem.

Läs mer
Åsa LC.tidningsvägg (2)webb.jpg

Utvecklingslabb: Det komplexa ledarskapet och att leda på distans

Välkommen till den andra av tre seminarier om lärdomar från coronakrisen för Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA.

Läs mer