Chefsutbildning

Ett vitt pussel där sista biten just läggs på plats. Foto av  Alexas_Fotos från Pixabay

Du som är chef erbjuds en halvdagsutbildning fokuserad på hur din verksamhet kan bli både mer inkluderande och effektiv genom Universell Utformning av Arbetsplatser (UUA).

Den här chefsutbildningen handlar om att förstå utmaningarna och vinsterna med att jobba för ett öppnare arbetsliv. Du som är chef och ledare blir stärkt i möjligheten att styra mot universell utformning av arbetsplatsen.

Chefsutbildningen leds av våra erfarna kursledare som guidar dig och dina kurskamrater till att aktivt komma fram till egna lösningar och ideér.

Utbildningen sker digitalt.

Läs mer om Universell Utformning av Arbetsplatser.

Här är återkoppling från deltagare i tidigare utbildningar:

"Bra varierat med teori och övningar!"
"Jag har redan börjat tipsa några HR-kollegor i andra företag om UUA"

Kontaktperson är processledare Gunnar Villevinge.

Anmäl dig via länken nedan.

Anmäl dig till chefsutbildning

På grund av den pågående smittspridningen erbjuder vi utbildningen ovan på distans. Mejla gunnar.villevinge@akademssr.se för mer information.

Vad är UUA?

Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, är modellen för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla.

Vad är UUA?

Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, är modellen för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla.

Läs även

Svensk chefsförening - Rådgivning: Chefen och pandemin

Svensk chefsförening bjuder in till seminarium om chefers ledarskap under pandemin. Vi ser seminariet främst som ett erfarenhetsutbyte mellan alla oss med nya upptäckter och lärdomar om vad det innebär att leda i en kris, så som i den just nu pågående Coronapandemin.

Läs mer
hemmakontor.jpg

Svensk chefsförening - Webbinarium: Från hemarbete till delegering

I rollen som chef har du i uppdrag att se till så att dina medarbetare har en bra och säker arbetsmiljö. Men vad innefattar detta uppdrag? Vad har du för arbetsmiljöansvar vid hemarbete och vilka krav kan du ställa på din egen arbetsmiljö?

Läs mer
uuamangfald2020.jpg

Utvecklingslabb: Har mångfalden blivit mer eller mindre besvärlig?

Välkommen till höstens tredje och sista utvecklingslabb om lärdomar från coronakrisen för Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA.

Läs mer
v.jpg

Svensk chefsförening - Chefsfredag: Det omätbara

Välkommen till en tankeväckande föreläsning om vad som händer när vi ser världen i siffror och statistik, vad det gör med viktiga omätbara kunskaper och värden. I höst är alla våra chefsaktiviteter digitala p g a pandemin. Vi skickar ut en deltagarlänk senast en vecka före arrangemanget.

Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem.

Läs mer