Bli UUA-coach på din arbetsplats

Har din arbetsplats bestämt sig för att satsa på Universell Utforming av Arbetsplatser (UUA)? Då är det läge för en coachutbildning.

För att gå coachutbildningen bör du redan ha bekantat dig med UUA genom till exempel en grundutbildning.

Varje deltagande verksamhet från grundutbildningen väljer ut deltagare (förslagsvis 2-4 personer) som genomgår fördjupad tvådagarsutbildning för att bli UUA-coacher i sina respektive organisationer. I samband med utbildningen gör deltagarna en analys av nulägessituation i sin hemmaorganisation och vilka åtgärder som kan vidtas.

"Bra varierat med teori och övningar!"
Deltagare i utbildningen

Kontaktperson är processledare Gunnar Villevinge.

Efter utbildningen får du ett digitalt intyg. I intyget kan du också läsa mer om innehållet i utbildningen.

"Jag har redan börjat tipsa några HR-kollegor i andra företag om UUA"
Deltagare i utbildningen

Anmäl dig till en utbildning till UUA-coach

Utbildningarna omfattar två separata heldagar med en uppgift därimellan. Anmäl dig genom någon av länkarna nedan.

På grund av den pågående smittspridningen har vi övergått till att erbjuda utbildningarna ovan på distans. Mejla gunnar.villevinge@akademssr.se för mer information.

Vad är UUA?

Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, är modellen för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla.

Vad är UUA?

Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, är modellen för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla.

Läs även

digitalkonferens.jpg

Möjligheter i en ny tid

Teman för den digitala konferensen är ”Post corona - möjligheter i en ny tid” och ”Olikheters möjligheter i arbetslivet”. 

Läs mer
Dolores_Markus_debattreplik.jpg

Debattreplik: "Framgångsrika arbetsplatser diskriminerar inte”

Diskussionen borde inte handla om att vara för eller emot aktivitetsbaserade kontor. Men med Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, kan vi få rätt person till rätt plats, skriver Dolores Kandelin Mogard och Markus Furuberg från Lärandeforum UUA i en debattreplik.

Läs mer
handskakning_handshake-3382503.jpg

Universella arbetsplatser nödvändigt när allt ställs på ända

I Coronakrisens spår behöver många arbetsplatser snabbt få in nya anställda med olika bakgrunder. Då gäller det att stå redo.  

Läs mer
PeO Hedvall med illustration2.jpg

När isolering blir mainstream händer något

Nöden är uppfinningarnas moder. I kölvattnet på covid-19 får massvis av anställda uppleva en del av de begränsningar som personer med funktionsnedsättning tvingas hantera varje dag.

Läs mer