Bli UUA-coach på din arbetsplats

Kvinna skriver UUA på whiteboard i kontorslandskap

Har din arbetsplats bestämt sig för att satsa på Universell Utforming av Arbetsplatser (UUA)? Då är det läge för en coachutbildning.

Varje deltagande verksamhet från grundutbildningen väljer ut deltagare (förslagsvis 2-4 personer) som genomgår fördjupad tvådagarsutbildning för att bli UUA-coacher i sina respektive organisationer. I samband med utbildningen gör deltagarna en analys av nulägessituation i sin hemmaorganisation och vilka åtgärder som kan vidtas.

Kontaktperson är processledare Gunnar Villevinge.

 

Nästa UUA-coachutbildning

Nästa utbildningsomgång äger rum den 10 februari samt 10 mars, med en uppgift därimellan. Anmäl ditt intresse här!

Vad är UUA?

Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, är modellen för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla.

Vad är UUA?

Universell Utformning av Arbetsplatser, UUA, är modellen för hur moderna arbetsplatser blir framgångsrika genom att passa alla.

Läs även

218halvsida_org_webb.jpg

Grundutbildning i Universell Utformning av Arbetsplatser (UUA)

Modellen UUA innebär att utveckla arbetsmiljö, arbetssätt och kompetensförsörjning. Lösningar som funkar i en föränderlig tid gör arbetsplatsen attraktiv och ger bättre resultat.

Läs mer
Sodexo personal.png

”Våra medarbetare speglar mångfalden i samhället”

Den 5 november berättar Karin Vierma, Operations Director för Sodexo, om bolagets framgångsrika mångfaldsarbete på UUA-projektens årliga konferens.

Läs mer
Markus Furuberg talar på Kick-Off för UUA.jpg

Milstolpe för statsning på Universell Utformning av Arbetsplatser

Den 28 maj hade projektet Lärandeforum UUA (Universell Utformning av Arbetsplatser) kickoff i Stockholm. 

Läs mer

Gör verklighet av visionerna

Varberg kommun hade redan alla policys och goda principer. I alla fall på pappret. Men att utbilda personalen i UUA, Universell utformning av arbetsplatser, blev startskottet för att göra verklighet av visionerna.

Läs mer