Speciellt för dig som är egenföretagare

Kontorskvinna ser förtroendeingivande ut. Hon står bland gröna växter på kontoret.

Vad ingår i medlemskapet speciellt för dig som är egenföretagare?

Som medlem får du tillgång till en sammanställning av arvodesnivåer för de vanligaste verksamheterna. Med en sådan sammanställning och med hjälp från våra ombudsmän är det lättare för dig att avgöra vad du bör ta betalt. För att du ska kunna svara på arvodesenkäten, är det viktigt att förbundet har din korrekta e-postadress. Kontrollera gärna dina uppgifter på Mina sidor.

Kollektiv försäkringslösning

Vi har tagit fram en mycket fördelaktig försäkringslösning. Liv-, olycksfalls- samt företagsförsäkringen, inklusive patientförsäkring ingår normalt i serviceavgiften, som är avdragsgill. Läs mer under försäkringar.

Via Akademikerförsäkring, kan du också teckna andra förmånliga försäkringar. Kontakta Akademikerförsäkring på telefon 08-545 877 63 egenforetagare@akademikerforsakring.se för mer information.

Egenföretagarservice

Om du vill veta mer om förbundets service för egenföretagare, kontakta egenföretagarservice på 08-617 44 00, knappval 4.

Har du frågor om avgifter, registrering eller ändringar, kontakta Medlemsservice.

Förmåner 

Som egenföretagarmedlem får du såklart ta del av alla våra medlemsförmåner – läs om allt som ingår här.

Förutom förbundstidningen Akademikern får du som är egenföretagare även Chefstidningen som medlemsförmån. Dessutom har du tillgång till en digital prenumeration på magasinet Driva Eget, läs mer på https://driva-eget.se/akademikerforbundet/.

Klicka här för att bli egenföretagarmedlem