Speciellt för dig som är folkhälsovetare

I samarbete med Svensk Förening För Folkhälsa (SFFF), Studieförbundet NBV och Folkhälsomyndigheten, kan vi nu erbjuda dig som folkhälsovetare möjligheten att få utbilda politiker i din region kring folkhälsa som politiskt uppdrag.

Svensk Förening För Folkhälsa har sedan år 2002 utbildat politiker på temat Folkhälsa är politik. Utbildningarna är spännande föreläsningar som varvas med samtal i små och större grupper. De är särskilt utformade för politiker och möter behovet av mer kunskap.

Är du intresserad av att utbilda politiker eller vill du att någon kommer till din region för att hålla i en politikerutbildning så kan du ta kontakta jan.linde@folkhalsoarbete.se eller via telefon 0705-88 65 84

Se infobladen för mer information om politikerutbildningarna

Läs även

Med hälsan i centrum

Intresset för hälsofrågor ökar – och det gör också antalet personer som jobbar inom folkhälsa. Vi är det största fackförbundet för svenska folkhälsovetare.

Läs mer

Så här tycker vi i frågor som rör folkhälsovetare

Akademikerförbundet SSR arbetar med olika frågor av intresse för folkhälsovetare. Förbundet är partipolitiskt obundet men tar ställning i frågor som rör folkhälsovetare i deras profession.

Läs mer

Facklig rådgivning för medlemmar

Svar Direkt är snabbaste vägen till svar på dina frågor. Där kan du fråga oss om vad du vill eller hitta svaret på vanliga frågor. 

Läs mer