För dig som är chef – öppna chefsnätverk i Stockholm, Göteborg och Malmö

två personer som tar ler och tar varandra i hand

Ta chansen och utvecklas ihop med kollegor, reflektera och skapa nya kontakter! Nu erbjuder Svensk Chefsförening nya, kostnadsfria nätverk för dig som är chefsmedlem i Akademikerförbundet SSR.

Välkommen att träffa chefskollegor, dela erfarenheter och fylla på med ny inspiration!

Svensk Chefsförening bjuder nu in till nätverksträffar i Stockholm, Göteborg och Malmö – en fysisk träff per termin och ett digitalt möte per termin.
Det blir föreläsning, erfarenhetsutbyte och mingel vid det första tillfället.

Det finns många fördelar med nätverk:

• Nätverk ger möjlighet att få tips om nya arbetssätt och kunskap om andra verksamheters idéer och utmaningar. Du får utbyta erfarenheter med kollegor som förstår vad du sitter med. Vi vill ge input om trender och ny forskning eller andra exempel som kan inspirera dig.

• Nätverken innebär ofta nya kontakter som kan leda till olika samarbeten, innovation eller att nya dörrar öppnas för dig i din karriär. Du är inte ensam!

• Ett nätverk kan stärka din känsla av stöd och gemenskap vilket är värdefullt i de tuffa, komplexa uppdrag och en stökig omvärld som vi befinner oss i idag.

Vårens nätverksträffar

Vid vårens nätverksträffar medverkar Ulrika Sedell, chefscoach, organisationsutvecklare och författare. Temat är Compassionfokuserat ledarskap – för både dig och dina medarbetare.

Du kommer att få utbyta erfarenheter och ta del av en metod för att skapa nätverk för att träffa kollegor i mindre grupper. Ansvariga för träffarna är förbundets chefsstrateg Hanna Broberg och Martin Runefelt som är ledamot i styrelsen för Svensk Chefsförening och erfaren HR-chef, organisationsutvecklare och ansvarig för chefsstöd.

Datum och tider

Stockholm
23 april 14.30-16.30
Plats: Citykonferensen Ingenjörshuset
Anmälan: Anmäl dig här senast 11 april

Malmö
24 april 14.30-16.30
Plats: High Court
Anmälan: Anmäl dig här senast 11 april

Göteborg
25 april 14.30-16.30
Plats: United Spaces Göteborg
Anmälan: Anmäl dig här senast 11 april

Har du frågor? Kontakta Zara Hammarberg

Varmt välkommen!

Inte medlem än? Gå med i Akademikerförbundet SSR och få tillgång till alla förmåner!

Som chefsmedlem i Akademikerförbundet SSR får du tillgång till Svensk Chefsförening hela utbud av förmåner – som föreläsningar, rådgivning, Chefstidningen och annat stöd för dig som är chef och akademiker! Läs mer om allt du får här!