Har du börjat jobba? Omregistrera dig nu så får du värdechecken

Har du börjat jobba? Då ska du omregistrera dig till yrkesverksam medlem.*

Det tar inte ens en minut.

JUST NU Omregistrera dig före 31 december så får du en värdecheck på 1 000 kronor som du kan använda till försäkringar.

  • Du som är nyexaminerad får 48% rabatt på medlemsavgiften de två första åren.
  • Inkomstförsäkringen kompletterar a-kassan upp till 80 % av lönen i cirka sju månader och gäller även om du säger upp dig själv. Kom ihåg att du måste vara med i a-kassan också.
  • Du får personlig rådgivning i frågor om anställning, arbetsrätt och löner från våra experter. 
  • Du får kostnadsfri livförsäkring och olycksfallsförsäkring under tre månader. Just nu får du också en värdecheck på 1 000 kronor som du kan använda till personförsäkringar hos vårt bolag Akademikerförsäkring.
  • Karriärstöd med simulerade anställningsintervjuer, CV- och LinkedIn-granskning, personlig rådgivning och karriärcoachning.

*gäller dig som är studentmedlem och som har börjat arbeta efter avslutade studier. 

 

Personuppgifter
Om ditt arbete
Arbetsgivarens namn (Företag, kommun, myndighet, organisation etc)
Din arbetsplats, till exempel om arbetsgivaren har olika kontor, avdelningar, nämnder, förvaltningar eller liknande. Skriv gärna ort också, så blir det lättare för oss att koppla ihop dig med rätt arbetsplats.
Vad arbetar du som? T ex utredare, samordnare, socialsekreterare, ekonom, HR-strateg, folkhälsostrateg.
Vi rekommenderar starkt att du också blir medlem i Akademikernas a-kassa AEA om du inte redan är det. Medlemskap i a-kassan är nämligen en förutsättning för att få ersättning från vår inkomstförsäkring.
Vi kommer behandla dina personuppgifter om du fyller i detta formulär. Läs mer om hur vi gör det här. Som ny yrkesverksam medlem får du utvalda försäkringar kostnadsfritt i tre månader, för- och efterköpsinformationen om dem finns på akademikerforsakring.se.