Våra podcasts

Fördjupa dig i socialt arbete med Socialtjänstpodden, dyk ner i aktuella politiska strömningar med Samhällsvetarpodden, bli uppdaterad om det ekonomiska läget i Samhällsekonomiska podden eller gräv ner dig i ledarskapsfrågor med Chefspodden. Nya avsnitt varje vecka.

Lyssna på språng eller i lugn och ro. Våra poddar bjuder på intressanta ämnen och samtal när du helst vill lyssna. Vi på Akademikerförbundet SSR producerar fyra poddar: Chefspodden, Samhällsvetarpodden, Socialtjänstpodden och Samhällsekonomiska podden.

Det finns idag ett stort bibliotek med poddar som du kan lyssna på, antingen direkt här på vår webb eller i Spotify, Acast, Apple Podcasts eller Soundcloud.

Samhällsvetarpodden

Samhällsvetarpodden är för dig som är intresserad av aktuella samhällspolitiska frågor med en facklig twist. Varannan fredag diskuterar vi alltifrån svensk politik, profession och arbetsmarknad till akademisk utbildning och forskning.

Chefspodden

Chefspodden är en podd om aktuella chefs- och ledarskapsfrågor ur ett professionsperspektiv. I podden som kommer varannan tisdag medverkar forskare, debattörer, chefer och specialister inom olika områden.

Socialtjänstpodden

Socialtjänstpodden tar upp de heta frågorna för socialtjänsten. Här möter du intressanta personer, oväntade vinklar och ny kunskap.

Samhällsekonomiska podden

I Samhällsekonomiska podden medverkar forskare, debattörer, chefer och specialister inom olika områden.

Samtal med beteendevetare

En podd med och för beteendevetare ledd av Maria Fladvad, professionsombudsman på förbundet. Hör beteendevetare från alla sektorer och yrken berätta om sitt karriärval och inspireras oavsett om du är eller studerar till beteendevetare eller ej.