Sök Sveriges skönaste extrajobb!

Vill du jobba för ett fackförbund som står för din akademiska kompetens och samtidigt få utveckla din sociala förmåga? Vi har 40 platser för studentinformatörer runtom i hela Sverige – är du en av dem som passar?

Är du framtidens fackhjälte?

Vill du jobba för ett fackförbund som står för din akademiska kompetens och samtidigt få utveckla din sociala förmåga? Vi har 45 platser för studentinformatörer runtom i hela Sverige – är du en av dem som passar?

Akademikerförbundet SSR står upp för en stark välfärd, ett jämlikt samhälle och alla människors lika värde. Vi vill att våra medlemmars akademiska utbildning ska löna sig både ekonomiskt och karriärmässigt. Vi är övertygade om att kollektivets styrka ger individens rätt. Nu söker vi studentinformatörer som ökar vår styrka genom att rekrytera fler studentmedlemmar vid sitt lärosäte. 

Akademikerförbundet SSR är det fackliga yrkesförbundet för samhällsvetare, socionomer, personalvetare, beteendevetare, ekonomer och folkhälsovetare. Många är också egenföretagare eller chefer. Förbundet är partipolitiskt obundet och finns på hela arbetsmarknaden – i kommuner, landsting, på ideell, privat och statlig sektor.

Vi och jobbet ger dig…

  • möjlighet att träffa nya människor
  • utveckling av din förmåga att prata inför grupper
  • flexibiliteten i att planera ditt arbete utifrån vad som passar dig
  • en guldkantad merit på ditt CV

Du vill… 

  • vara med och utveckla och driva vår studentverksamhet framåt
  • visa att du är självgående, kommunikativ och lösningsorienterad
  • möta och prata inför människor, stå i monter och informera om förbundet
  • organisera aktiviteter på din ort för medlemmar

Du ska alltså jobba med medlemsrekrytering och medlemsvårdande. Konkret består dina arbetsuppgifter till exempel av att kontakta föreläsare och institutioner för att boka in och genomföra klasspresentationer, stå i monter på både mässor och arbetsmarknadsdagar men framförallt på institutionerna samt att planera och utföra events för medlemmar som t ex studiebesök. Du får utbildning i alla delar under en tredagarskurs i Stockholm. 

Vi vill att du är självgående, kommunikativ, lösningsorienterad och pluggar samhällsvetenskap, beteendevetenskap, personalvetenskap, ekonomi, folkhälsovetenskap eller till socionom. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet.

Arbetet är på runt 15 timmar i månaden och du tjänar 130 kr/h första terminen. 

Gå in på karriar.akademssr.se