Fackförbundet för dig med eget företag

Glad kvinna sitter i en grön stol omringad av grönska

Det är mycket du förväntas kunna som egenföretagare. För att kunna konkurrera på marknaden måste du och ditt företag ständigt utvecklas, så varför inte göra det lättare och billigare för dig?

Klicka här för att bli egenföretagarmedlem

Att hänga med i utvecklingen och att sålla i informationsflödet kan vara både tidskrävande och kostsamt. Men som egenföretagare får du individuell och yrkesrelaterad rådgivning och service genom Akademikerförbundet SSR:s Egenföretagarservice.

Vi har en unik kunskap om de verksamhetsområden där förbundets medlemmar är aktiva. Kombinationen av kunskap om din bransch och yrkesroll, tillsammans med mångårig erfarenhet av egenföretagarfrågor, finner du ingen annanstans. Vi hjälper dig också med juridisk rådgivning, arvodesrådgivning, nätverkande och försäkringslösningar.

För att trygga dig som är egenföretagare har vi ett bra försäkringspaket, bestående av en heltäckande företagsförsäkring, en liv- och olycksfallsförsäkring. Läs mer under försäkring.

Läs även

Speciellt för dig som är egenföretagare

Vad ingår i medlemskapet speciellt för dig som är egenföretagare?

Läs mer

Försäkrad som egenföretagare

När du är din egen chef är det extra viktigt att se till att du har det skydd som andra har automatiskt via sin arbetsgivare. Vi hjälper dig med en bra försäkringslösning.

Läs mer