Akademikern

Kompetensutveckling och utbildningar

Kompetensutveckling och utbildning

Vi vill ge alla en chans att växa och frodas inom sina jobb. Därför har vi gjort det enklare och billigare att hitta kurser och konferenser som passar just ditt yrke.

Tillsammans med samarbetspartners som Informa IBC, Lunds universitet och Centre for Outstanding Leadership får du som medlem möjlighet att delta i olika kurser, konferenser och utbildningar med koppling till din profession för ett förmånligt pris. 

Informa IBC

Förbundet arrangerar olika typer av arrangemang för dig i din profession. Tillsammans med Informa IBC arrangerar vi till exempel Socionomdagarna, Psykoterapimässan, Ekonomidagarna i Örebro samt Personalvetardagarna. Ditt medlemskap i Akademikerförbundet SSR ger dig även 15 procents rabatt på ett antal kurser genom Insight Events.

Kompetens Direkt 

Akademikerförbundet SSR och Lunds universitets utbildningsbolag, Lund University Commissioned Education, samarbetar kring utveckling och genomförande av akademiska utbildningar som ger högskolepoäng - Kompetens Direkt. 

Centre for Outstanding Leadership

Centre for Outstanding Leadership erbjuder medlemmar att delta i Outstanding-program inom chefsutveckling och/eller ledningsgruppsutveckling till rabatterat pris.