Akademikern

Fritidshus

Fritidshus att hyra

Är du sugen på att resa bort? Du som är medlem i Akademikerförbundet SSR kan hyra förbundets hus och lägenheter i Frankrike, Spanien och Jämtland.

Frågor?

Maila fritidshus@akademssr.se så svarar vi så fort vi kan. Du kan också ringa oss på 08-617 44 00. 

Förbundet har hus i Cagnes-sur-Mer nära Nice på franska rivieran, lägenheter i Fuengirola nära Málaga på spanska solkusten samt lägenheter i Klövsjö i Jämtlandsfjällen.

Cagnes-sur-Mer, Frankrike

Husen är vackert belägna nära hav, berg, medeltida byar, konstgallerier, museer, restauranger och sportanläggningar. Husen är på mellan 100 och 120 kvadratmeter delat på två plan, och var och ett har ett stort vardagsrum/kök, två toaletter, två badrum med handfat och dusch. Varje hus har tre till fyra sovrum, och mellan sex och åtta sängplatser. Husen har en liten trädgård och markterrass. Läs mer om husen i Cagnes-sur-Mer

Fuengirola, Spanien

Du som är medlem i förbundet kan hyra välutrustade lägenheter i Fuengirola, beläget endast 20 minuter från Málaga.

I Fuengirola kan du njuta av lugn och ro, sol och bad, och vackra omgivningar. En mängd närliggande orter erbjuder intressanta utflykter. Till exempel Málaga, solkustens huvudstad, brittiska Gibraltar och Granada. Det historiska monumentet, palatset Alhambra – som byggdes av medeltidens moriska kungar – ligger på en kulle högt ovanför Granada. Läs mer om lägenheterna i Fuengirola.

Klövsjö, Jämtland

Förbundet äger även tre hus  i Klövsjö, cirka 50 mil från Stockholm. Byn ligger i sydvästligaste delen av Jämtland nära gränsen till Härjedalen.

Turistanläggningen Katrina, två kilometer söder om Klövsjö by, med stugor, hotell och värdshus, ligger vackert och bekvämt till för såväl vinter- som sommaraktiviteter. Klövsjö kallas Sveriges vackraste fjällby. Fantastiska omgivningar erbjuder möjligheter till golf, fiske, kanotturer, vandring, viltsafari, och svamp- och bärplockning. Under vintern erbjuder området 53 pister och 31 liftar. För tur- och längdåkarna finns milslånga, härliga elljusspår. Läs mer om lägenheterna i Klövsjö.