Dags att söka jobb?

Har du fått erbjudande om en tjänst du inte kan motstå eller vill du lämna ett jobb du inte trivs med? Oavsett anledning är det viktigt att du tänker igenom ditt beslut för att du ska känna dig som en vinnare när du bytt jobb. Facket stöttar dig genom din karriär.

""

Ditt cv påverkas självklart av att du byter arbetsgivare och det kan vara värt att reflektera på vilket sätt. Det behöver inte alls vara negativt – varje ny erfarenhet är just en ytterligare erfarenhet. Men om ditt cv bara består av korta anställningar kan det vara värt att se över ifall utveckling för din del kan innebära att stanna en längre tid hos din nuvarande arbetsgivare.

Handskakning

Vi hjälper dig

Det spelar ingen roll om det är ditt första jobb eller om du har jobbat 20 år i branschen: De flesta av oss har nog någon gång suttit och funderat på hur man bäst lyckas fånga sin personlighet, erfarenhet och ambitioner i en kort jobbansökan. Där hjälper vi gärna till! 

  • Du som är medlem i Akademikerförbundet SSR behöver inte byta fackförbund eftersom vi finns på hela arbetsmarknaden.
  • Du som är medlem kan alltid få personlig rådgivning.
Gå till karriärstöd
SSR

Bli mentor

Genom att erbjuda din erfarenhet, kompetens och branschkännedom till en nyanländ person kan du bidra till att korta den personens väg till en meningsfull sysselsättning och tillvaro. Samtidigt gör du en insats för svensk ekonomi och integration. I utbyte får du insikt i hur det är att vara ny i vårt land och chans att utvecklas genom att coacha och lära känna någon som har, för dig, nya och annorlunda kunskaper.

Läs om mentorskapet här