Medlemskap lönar sig

Från förmånliga bolån och försäkringar till rabatt på privat juridik och kultur. Att vara medlem är något du tjänar på.

Bli medlem i Akademikerförbundet SSR

 

Försäkringar

Hos Akademikerförsäkring och Folksam kan du teckna en rad prisvärda försäkringar med medlemsrabatt.

Juridisk rådgivning och avtal

Du har möjlighet att teckna en förmånlig juristförsäkring via Folksam och Familjens Jurist. Försäkringen ger dig och ditt hushålls medlemmar rätt till 15 kostnadsfria juristtimmar per år, rättsskydd samt rådgivning och stöd vid ID-stöld.

Bolån och andra banktjänster

Danske Bank ger dig som medlem flera förmåner som kan stärka din vardagsekonomi. Du kan bland annat få bolån med en mycket konkurrenskraftig ränta, egen personlig rådgivare och kostnadsfria vardagstjänster i ett år. Läs mer om erbjudandet hos Danske Bank.

Som medlem har du också tillgång till förmånliga banktjänster hos SEB. Ansök om bil- eller bolån med kostnadsfritt låneskydd, få cashback på dina inköp och placera ditt sparande i prisbelönta fonder som gör avtryck i framtiden. Läs mer om erbjudandet hos SEB.

Banklån

Du har möjlighet att ta medlemslån med förmånlig ränta hos Danske Bank och Swedbank.

Tågresor

Res klimatsmart – du får 10 procent medlemsrabatt på tågresor med SJ

Hotell

Du får medlemsrabatt på hotellvistelser hos Elite Hotels (20 procent under helger och lov) och Best Western Hotels & Resorts (15 procent året runt på boende och 10 procent på lokalhyra).

Kryssningsresor

Du får 10 procent rabatt på reguljärresor med Viking Line. Det är 10 procent rabatt på dagkonferenser och 20 procent rabatt på dygnskonferens. 

Kultur i medlemskapet

Förbundets medlemmar kan ofta få rabatt på kulturevenemang som teater, musikaler och liknande från olika kulturella aktörer som Dramaten, Villman Produktion AB och Nöjeskontoret. Dessa rabatter marknadsförs på hemsidan och via nyhetsbrev.

Böcker

Du kan handla böcker på Adlibris (ej kurslitteratur) med 8 procent rabatt. Ange koden BRABOK23. Genom att använda denna rabattkod så får Adlibris information om att du är fackligt ansluten. Informationen används av Adlibris för att kunna ge dig rabatt i samband med köp och information om använd rabattkod finns enbart dokumenterad på ordern.