Årsmöte för distriktsföreningen Stockholm Norra

Välkommen till årsmöte för distriktsförening Stockholm Norra den 18 november klockan 18.00!

Mötet kommer att vara digitalt via Microsoft Teams. Länk till mötet skickas till dig efter att du anmält dig. På mötet kommer vi att gå igenom verksamhetsåret som varit, vad vi vill göra nästa år och välja en ny styrelse samt kongressombud.

Är du intresserad av att sitta i styrelsen nästa år, är nyfiken på vad det innebär eller känner du någon som du vill nominera? Kontakta valberedningen genom att maila till Helena Hansson: helena.hansson@akademssr.se

Vad är en distriktsförening?
Alla medlemmar i Akademikerförbundet SSR är med i en distriktsförening. Distriktsförening Stockholm Norra samlar medlemmar från alla sektorer som har sin arbetsplats geografiskt lokaliserad i de norra delarna av Stockholmsregionen (norr om Stockholm stad till länsgränsen). För pensionärer och arbetslösa avgör istället att de bor i norra Stockholm.

I distriktsföreningarna ska vi arbeta med opinionsbildning, politisk påverkan och medlemskommunikation. Distriktsföreningarna har också en viktig demokratisk funktion i det att de utgör valkretsar när kongressombuden ska utses. Det är via kongressombuden du som medlem kan påverka förbundets framtida arbete.

Datum: 18 november, 2020.
Tid: Klockan 18.00
Plats: Digitalt via Microsoft Teams
Anmäl dig genom att klicka på länken nedan. Sista anmälningsdag 11/11

AVANMÄL DIG HÄR