Föreläsning: HR-digitalisering och dess möjligheter

Fler och fler av HRs olika ansvarsområden kan digitaliseras och nya systemstöd utvecklas i en allt snabbare takt. Vissa organisationers HR avdelningar hänger med, men endast ett fåtal ligger i framkant och använder sig av de möjligheter som faktiskt finns.

 

Många känner en oro för att den digitala arbetsmiljön blir alltför opersonlig och har dessutom en känsla av att inte kunna tillräckligt mycket för att ha en åsikt. Samtidigt behövs HRs kompetens och etiska kompass mer än någonsin när fler digitala funktioner och systemstöd tas fram.

Under dagens webbinarium kommer Anna Carlsson att ge dig en större förståelse för vad HR-digitalisering är, vad som är möjligt med tekniken idag och vad det kan ge dig och din roll.

Ju mer kunskap du har på området desto mer kan du vara med och forma HRs framtid. HR-digitaliseringen är här för att stanna!

Tid: Onsdag 14 april 2021 kl 9.00 – 10.30

Plats: Via Teams Livehändelser. Föreläsningen spelas in och kan ses upp till två veckor efter att det sänts – du använder samma deltagarlänk som du får efter anmälan.

Anmäl dig här  senast 12 april.

Varmt välkommen!

 

Om föreläsaren:

Anna Carlsson är rådgivare, utbildare och projektledare med fokus på tekniklösningar och tekniktrender för HR. Anna har hela sitt yrkesliv ägnat sig åt att förstå vad tekniklösningar kan ge för verksamhetsnytta och de senaste 10 åren har det handlat om lösningar för HR, medarbetare och chefer. Anna driver dessutom HR Digitaliseringspodden med syftet att stödja HR att våga ta steget att använda mer teknik till nytta för både HR, medarbetarna och företaget som helhet.