Hur beter sig en beteendevetare?

Välkommen till Akademikerförbundet SSR:s samtalsserie med och för beteendevetare. Det här är en serie i poddformat där vi tillsammans synliggör beteendevetares yrkesliv och professioner. Vi startar med fem avsnitt som kommer att spelas in och sändas under 2021.

Syftet med samtalsserien är att skapa ett forum där du som lyssnare får möjlighet att höra vad andra beteendevetare gör om dagarna. Kanske söker du inspiration inför ditt nästa steg i karriären, funderar på om den beteendevetenskapliga utbildningen är något för dig eller är arbetsgivare som söker nya medarbetare och vill höra vad en beteendevetare kan bidra med på din arbetsplats?  Oavsett anledning är du varmt välkommen som lyssnare!

Samtalsserien produceras av Akademikerförbundet SSR och leds av professionsombudsman Maria Fladvad. Medskapare är beteendevetarna Cecilia Bisgaard, Rebecca Arfwedson och Oscar Gullers Ahlin, samtliga alumner från Lunds universitet. Cecilia, Rebecca och Oscar får du möta i första avsnittet som spelas in i början av februari.

Vill du medverka i samtalsserien?

Till avsnitt två till fem söker vi beteendevetare som vill dela med sig av sina tankar och reflektioner kring utbildning, karriär och nuvarande yrke. Är du utbildad beteendevetare med minst 180 högskolepoäng och yrkesverksam? Hör av dig till Maria Fladvad på mejl maria.fladvad@akademssr.se. Vi vill visa på en bredd av beteendevetare och välkomnar såväl dig som är i början av din karriär som dig som hunnit arbeta länge i arbetslivet och har en mer senior roll.