Erbjudande om prenumeration på tidningen Expo

Akademikerförbundet SSR har sedan flera år tillbaka ett samarbete med Stiftelsen Expo. Som medlem erbjuds du nu att prenumerera på prisade tidskriften Expo till rabatterat pris. En julklapp till dig själv eller någon annan kanske?

Tidningen prisades nyligen som Sveriges bästa tidskrift av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter.

Akademikerförbundet SSR har under många år samarbetat med Stiftelsen Expo kring arkivverksamhet, föreläsningar och utbildningar – ett mycket uppskattat inslag i vår verksamhet för medlemmar och förtroendevalda. Ett nytt samarbetsavtal finns nu på plats vilket innebär att Akademikerförbundet SSR fortsätter på den inslagna vägen med sponsring av Expos viktiga verksamhet, samarbete kring kommande utbildningar och event – samt ett prenumerationserbjudande till förbundets medlemmar.

Prenumerera på tidskriften Expo till rabatterat pris 

Som medlem i Akademikerförbundet SSR kan du teckna en helårsprenumeration för 279 kronor (ordinarie pris 360 kronor). 

Tidskriften Expo kommer ut med fyra nummer per år. Då får du som prenumererar reportage, analyser, granskningar och möten – journalistik som utmanar rasismen och som ger dig argumenten att göra detsamma. Utöver tidskriften hem i brevlådan får du också tillgång till alla tidigare nummer digitalt, från det allra första numret som kom ut 1995 till det senaste.

Rabattkod för prenumeration