Jenny Grenander är ny rekryteringschef

Jenny Grenander är ny rekryteringschef på Akademikerförbundet SSR. Hon kommer senast från posten som HR-chef på Svenska Afghanistankommittén, men har sedan tidigare en gedigen facklig bakgrund från Akademikerförbundet SSR.

– Det känns otroligt roligt att gå in i den här rollen. Jag ser fram emot att bidra till att stärka och stötta våra medlemmar och arbeta för att förbundet fortsätter sin positiva medlemsutveckling.

Jenny Grenander kommer att leda avdelningen för yrke och rekrytering, som arbetar med att stärka värdet för medlemmarna genom bland annat förmåner och professionsutveckling, men också att värva nya medlemmar.

Hon har tidigare varit bland annat ordförande för studentrådet i Akademikerförbundet SSR och biträdande enhetschef för avdelningen som hon nu ska leda.

Vad ser du fram emot mest med din nya tjänst?

– Det ska bli väldigt kul att träffa medlemmar igen – jag har verkligen saknat att träffa både studenter och alla engagerade, yrkesverksamma medlemmar. Jag ser också fram emot att ta arbetet vidare för att fortsätta förbundets positiva medlemsutveckling där vi växt varje år sedan starten. Att fortsätta arbeta för att lyfta våra medlemmars profession och höja deras status känns också viktigt.