Vårens föreläsningar för dig som är chef

Som chefsmedlem får du ta del av Svensk Chefsförenings hela utbud av föreläsningar och nätverksträffar! Några av våra föreläsningar är öppna även för dig som inte ännu är medlem i Akademikerförbundet SSR. Ta chansen och utvecklas inom exempelvis AI, media och arbetsmiljöfrågor. 

 


Vad behöver du veta om AI?

Välkommen till en digital chefsföreläsning om det största skiftet i våra organisationer och arbetsliv. Vad betyder AI och hur kan du själv använda AI i praktiken? Föreläsare är Johan Falk som är vetenskapsjournalist, lärare och webbutvecklare. Han har nyligen kommit ut med boken AI för nybörjare.

7 maj 14:00 - 15:30, Digitalt via Teams live

Den här föreläsningen är öppen för alla - även dig som ännu inte är medlem i Svensk Chefsförening!

Läs mer och anmäl dig här!


Så fungerar medierna – En utbildning för chefer

Som chef kan du hamna i mediesammanhang med krävande intervjuer där de ställs till svars och representerar din organisation. 

I utbildningen medverkar journalisten och författaren Thord Eriksson. Alla deltagare får också den handbok som Thord Eriksson skrivit.

Utbildningen görs för dig som chefsmedlem i Akademikerförbundet SSR/ Svensk Chefsförening. Vill du få till gång till alla utbildningar hos oss? Bli medlem här!

14 maj 9.00-10.30, Digitalt via Zoom

Läs mer och anmäl dig till utbildningen här!

Att vara chef i en etiskt prövande tid 

Välkommen till en viktig utbildning för dig som chef. Vi erbjuder en utbildning med forskaren och författaren Erica Falkenström som har skrivit boken Etisk kod för chefer. Hur är en etiskt kompetent chef? Har du själv exempel på etiska dilemma från din verksamhet? Vilken kunskap och vilket stöd får du som chef när det gäller etiskt svåra frågeställningar och problem. Hur kan man jobba med de etiska riktlinjerna? 
Här får du chans att utveckla din kunskap om etik och samtala om några exempel på etiskt svåra frågor. 

28 maj 09,00-10.30,Digitalt via Zoom 

Utbildningen görs för dig som chefsmedlem i Akademikerförbundet SSR/ Svensk Chefsförening. Vill du få till gång till alla utbildningar hos oss? Bli medlem här!

Läs mer och anmäl dig till utbildningen här!

Nätverk för chefer!

Under våren har vi startat öppna nätverksträffar för dig som är chefsmedlem i Akademikerförbundet SSR - snart kommer inbjudningar till nästa tillfälle så håll utkik!