Vinn biljetter till HR-dagarna

tre personer sitter vid ett bord i kontorsmiljö.

Var med och tävla om biljetter till HR-dagarna, som vi är med och anordnar, den 19-20 oktober.

Om du vinner får du delta digitalt under eventets två dagar och ta del av inspirerande och lärorika föreläsningar med branschens mest intressanta personer! 

Var med och tävla genom att registrera dig via länken nedan senast den 11 oktober:

https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/434050477847405E477940

Utlottning sker den 12 oktober och vinnaren får sin biljett skickad till sin mejl.

Inte medlem i Akademikerförbundet SSR än? Bli medlem här!

Om HR-dagarna 2023

Tema: Under Construction

En förutsättning för att framgångsrikt lära, utvecklas och ta kliv framåt är att kunna hantera den konstanta förändring som vi själva, våra organisationer och omvärlden genomgår. Det är än mer tydlig i den osäkra tid vi befinner oss idag, där så många delar av det vi känner till är under konstruktion. Det innebär både nya utmaningar och möjligheter. Hur ska vi organisera oss för att samarbeta smartare? Hur vi lär oss nytt som gör nytta? Hur ser vi till att människan och det mellanmänskliga står i fokus?

Välkommen till HR-dagarna 2023 där vi tar reda på vad det innebär och hur vi hanterar att vara Under Construction. HR-dagarna erbjuder perspektiv, möjlighet till lärande, tillfälle till reflektion och att gå från tanke till handling – få testa!  – allt för att förbereda oss inför fortsatt Under Construction som en del av våra liv och arbetsliv!

Huvudarrangör för HR-dagarna är Sveriges HR-förening. Du kan läsa mer om HR-dagarna på deras webbplats.