Mästerskap för socionomer

Allt högre krav ställs på dagens sociala arbete, i en snabbt föränderlig omvärld. I Socionom-SM bidrar socionomstudenter till att möta samhällets utmaningar.

Socialt arbete sker i spänningen mellan individ och samhälle och när den relationen är som mest problematisk. Därför måste Socialt arbete ständigt utvecklas både för att bättre nå sina mål och hänga med i tidens värderingar.

Casemästerskapet är ett sätt för Akademikerförbundet SSR att synliggöra socionomernas kompetens och skapa nätverkande och karriärmöjligheter på arbetsmarknaden. De tre bästa lagen får diplom signerade av juryn – en guldkantad merit helt enkelt. Det vinnande laget tar dessutom hem högsta priset på 5 000 kronor mat per person.

I Socionom-SM tävlar våra studentmedlemmar inom Socialt arbete i att lösa de utmaningar som caseorganisationen ställs inför i denna nya verklighet. Tävlingen anordnas varje höst i Stockholm, och i år är Stadsmissionen caseorganisation. Eftersom vi bjuder på resor och logi har alla samma möjlighet att medverka. Varje lag ska bestå av två tävlande.

Såklart står Akademikerförbundet SSR för resa, boende och mat! Det enda du och din partner behöver är att vara medlemmar.

Tid och plats

Tid: 3-4 december 2018
Plats: Best Western Kom Hotel, Stockholm.

Priser

1:a plats – 5 000 kr i presentkort vardera på mat.
1:a till 3:e plats – Meriterande diplom signerade av juryn

Det kommer mer information om temat 2018

 

Anmälan

Ta chansen och anmäl ditt lag här för nästa upplaga av Socionom-SM redan nu. 

Vi har fortfarande några platser kvar så ta chansen att anmäl ditt lag senast den 30 oktober.

För mer information om årets upplaga se vårt kalendarium eller kontakta oss

För dig med eget företag

Som egenföretagare får du individuell och yrkesrelaterad rådgivning och service genom Akademikerförbundet SSR:s Egenföretagarservice.

För dig med eget företag

Som egenföretagare får du individuell och yrkesrelaterad rådgivning och service genom Akademikerförbundet SSR:s Egenföretagarservice.