Victor Harju ny presschef

Idag välkomnar vi Victor Harju som ny presschef hos Akademikerförbundet SSR. Han kommer närmast från Sveriges läkarförbund och har tidigare arbetat som pressekreterare i Regeringskansliet.

–  Vi är mycket glada för rekryteringen av Victor Harju. Han har gedigen erfarenhet av press- och opinionsarbete, fackliga frågor och politisk påverkan. Nu ska vi växla upp och ta ännu mer plats, säger Cecilia Sandahl, kommunikationschef och Lars Holmblad, förbundsdirektör.  

– Det snackas mycket om kriminalitet i medierna, men alldeles för lite om hur den kan förebyggas. Jag hoppas kunna bidra till att lyfta yrkesgrupper som behövs för att stoppa rekryteringen till gängen. Jag hoppas även kunna stärka alla våra medlemmars röst i lokalmedia, säger Victor Harju.

Victor Harju har tidigare varit pressekreterare åt både socialminister Annika Strandhäll och inrikesminister Anders Ygeman. Han har även erfarenhet som heltidspolitiker i Region Stockholm och från press- och kommunikationsarbete i andra fackförbund både inom SACO och LO.

Kontakt:
Victor Harju, presschef Akademikerförbundet, 070 690 44 23,
victor.harju@akademssr.se

Besök gärna vårt pressrum