Profilshop

Här i profilshopen kan du som förtroendevald beställa allt ni behöver för ert arbete med rekrytering och synlighet på arbetsplatserna.

Profilprodukter

Du som förtroendevald kan här själv få en överblick över våra affischer, foldrar, profilprodukter och kampanjsaker samt beställa det ni behöver för ert arbete med rekrytering och synlighet. Du kan också utforma affischer med egen text på sidan.

Du beställer sedan produkterna till önskad adress. Räkna med minst en veckas leveranstid från beställning om produkterna finns i lager. Skulle någon produkt vara slut vid packningstillfället kommer inte detta meddelas i förhand.. Produkterna är helt kostnadsfria för föreningarna att beställa men behöver förstås beställas med rimlig tanke på mängdåtgång och liknande. Skulle du se en kostnad för en produkt så kan du bortse från det, den avgiften står förbundet för.

Inloggning sker via er föreningspost, alla i föreningen delar på samma inloggning. 

Lösenord har skickats ut till föreningens ordförande, om du är ny ordförande eller saknar ditt lösenord kontakta Zara Hammarberg.

Adresserna ser ut enligt exempel:

För lokalföreningen i Bodens kommun:           bodenskommun@mail.akademfv.se 
För regionföreningen i Region Gävleborg       regiongavleborg@mail.akademfv.se
För distriktsföreningen i Blekinge:                     blekinge@mail.akademfv.se
För statlig kontaktförbundsförening:               saco-ost@arbetsformedlingen.se

Om du är förtroendevald i privat sektor är det din egen personliga epost som finns registrerad hos förbundet som är ditt användarnamn. Lika gäller om du är ledamot i FS, lokal ledare i ”10 000 fler” eller liknande.

Utvecklingen av profilprodukter har vi gjort för att stärka organisationens synlighet och ge bättre förutsättningar för det rekryterande arbetet. Det blir också ett bra nav för att beställa kampanjmaterial och annat.

Sidan kommer löpande att fyllas på med nya produkter och lagersaldon fyllas på.

Om du har några frågor, kontakta medlem@akademssr.se

Logga in här

 

Material som du kan skriva ut själv