Profilshop

Nu lanserar vi vår profilshop!

I profilshopen kan du som förtroendevald beställa affischer, broschyrer, profilprodukter och kampanjsaker – allt ni behöver för ert arbete med rekrytering och synlighet på arbetsplatserna.

Vi har nu den stora glädjen att avtäcka vår webbshop för profilprodukter och trycksaker. I profilshopen kan du som förtroendevald själv få en överblick över våra affischer, foldrar, profilprodukter och kampanjsaker samt beställa det ni behöver för ert arbete med rekrytering och synlighet. Du kommer också kunna utforma affischer och andra trycksaker med egen text på sidan.

Du beställer sedan produkterna till önskad adress. Räkna med en veckas leveranstid från beställning om produkterna finns i lager. Produkterna är helt kostnadsfria för föreningarna att beställa men behöver förstås beställas med rimlig tanke på mängdåtgång och liknande.

Alla föreningar delar på ett inlogg. Inloggningen är er föreningsepost kopplat till förbundet. Adresserna ser exempelvis ut såhär:

För lokalföreningen i Bodens kommun:           bodenskommun@mail.akademfv.se 
För regionföreningen i Region Gävleborg       regiongavleborg@mail.akademfv.se
För distriktsföreningen i Blekinge:                     blekinge@mail.akademfv.se
För statlig kontaktförbundsförening:               saco-ost@arbetsformedlingen.se

Om du är förtroendevald i privat sektor är det din egen personliga epost som finns registrerad hos förbundet som är ditt användarnamn. Lika gäller om du är ledamot i FS, lokal ledare i ”10 000 fler” eller liknande.

Lösenord till alla inloggningar har mailats ut till ordförande i alla föreningar. 

Den här utvecklingen av profilprodukter har vi gjort för att stärka organisationens synlighet och ge bättre förutsättningar för det rekryterande arbetet. Det blir också ett bra nav för att beställa kampanjmaterial och annat.

Sidan kommer löpande att fyllas på med nya produkter och lagersaldon fyllas på.

Om du har några frågor, kontakta medlem@akademssr.se

Logga in här

 

Material som du kan skriva ut själv