Profilshop

Här i profilshopen kan du som förtroendevald beställa allt ni behöver för ert arbete med rekrytering och synlighet på arbetsplatserna.

""

Profilprodukter

Du som förtroendevald kan här själv få en överblick över våra affischer, foldrar, profilprodukter och kampanjsaker samt beställa det ni behöver för ert arbete med rekrytering och synlighet. Du kan också utforma affischer med egen text på sidan.

Du beställer sedan produkterna till önskad adress. Räkna med minst en veckas leveranstid från att beställning bekräftats om produkterna finns i lager. Skulle någon produkt vara slut vid packningstillfället kommer inte detta meddelas på förhand.

Förbundet står för kostnaderna för det ni beställer men tänk på att hålla en rimlig tanke kring mängsåtgång och liknande.

Inloggning sker inte via er privata mejladress utan via er föreningspost, ni bestämmer själva i föreningen vem som sköter beställningar men ni delar på samma inloggning. 

Om du är ny som ordförande i lokalföreningen, arbetar inom privat sektor eller saknar ditt lösenord kontakta Zara Hammarberg så hjälper hon dig att få tillgång till profilshoppen.

Adresserna ser ut enligt exempel:

Om du ledamot i FS, lokal ledare i ”10 000 fler” är det din egen personliga epost som finns registrerad hos förbundet som är ditt användarnamn.

Utvecklingen av profilprodukter har vi gjort för att stärka organisationens synlighet och ge bättre förutsättningar för det rekryterande arbetet. Det blir också ett bra nav för att beställa kampanjmaterial och annat.

Sidan kommer löpande att fyllas på med nya produkter och lagersaldon fyllas på.

Om du har några frågor, kontakta medlem@akademssr.se

Logga in här

 

Material som du kan skriva ut själv