Personalvetarnas mästerskap

Personalvetar-SM är personalvetarnas case-mästerskap. Här möter studenternas kompetens näringslivets utmaningar inom HR.

Allt högre krav ställs på dagens personalarbete – inte bara kopplat till vinst och resultat och att ha en personalpolitik som stödjer detta, utan också utifrån kraven på företags värderingar, arbetsmiljö och varumärke som arbetsgivare. Förväntningarna ställs allt högre för att företagen ska attrahera och motivera rätt personal samt uppfattas som god och samhällsnyttig av kunder och omvärld.

Casemästerskapet är ett sätt för Akademikerförbundet SSR att synliggöra personalvetarnas kompetens och skapa nätverkande och karriärmöjligheter för framtidens yrkesverksamma personalvetare. De tre bästa lagen får diplom signerade av den namnkunniga och renommerade juryn – en guldkantad merit helt enkelt. Det vinnande laget tar dessutom hem högsta priset på 5 000 kronor var i presentkort på mat.

På Personalvetar-SM tävlar våra studentmedlemmar inom personalvetenskap och andra HR-inriktade högskoleutbildningar om vilka studenter som bäst kan lösa de utmaningar som företagen ställs inför i dag. Tävlingen anordnas varje höst i Stockholm. Vi bjuder på resor och logi så alla kan medverka. Varje lag ska bestå av två tävlanden som vill ta chansen att visa arbetsgivarna vad de kan. 

Såklart står Akademikerförbundet SSR för resa, boende och mat! Det enda du och din partner behöver är att vara medlemmar.

Nordic Choice Hotel och Polismyndigheten kommer medverka i årets jury - och fler är på ingång!

Tid och plats

Tid: 25-26 november 2019
Plats:  LRF, Franzéngatan 1B, Tunnelbana Stadshagen

Priser

1:a plats – 5 000 kr i presentkort vardera på mat.
1:a till 3:e plats – Meriterande diplom signerade av juryn

Teman

2019- Strategisk HR: rekrytering

2018 - Universellt Utformade Arbetsplatser

2017 - Digital HR

2016 - Global HR

Anmälan

Ta mig till anmälan

För information om årets upplaga se vårt kalendarium eller kontakta oss.