Nu stärks Akademikerförbundet SSR Direkt

Therese Alsing blir ny samordnare för hela Akademikerförbundet SSR Direkt.

– Jag ser fram emot att utveckla verksamheten och på så sätt bidra till utvecklingen av medlemsnyttan, säger Therése Alsing.

    Hon kommer närmast från en tjänst som dataskyddsombud på TCO. Dessförinnan byggde hon framgångsrikt upp Vårdförbundet Direkt och arbetade i många år på Vision.

    – Jag hoppas att min 30 år långa erfarenhet från den fackliga världen ska bidra till att öka medlemsnyttan för Akademikerförbundet SSR:s alla medlemmar. Jag ser mycket fram emot rollen som samordnare både för den fackliga rådgivningen och medlemsservice samt som chef för assistenterna, säger hon.

    Allt kommer i framtiden att heta Akademikerförbundet SSR Direkt. Therése Alsing ser också fram emot att lära känna ett SACO-förbund och att axla en chefsroll igen.

    – Therése får ansvar för Akademikerförbundet SSR Direkt som redan idag är en viktig och uppskattad service till våra medlemmar. Nu utvecklar vi verksamheten ytterligare, stärker medlemsnyttan och hälsar Therése varmt välkommen, säger Lars Holmblad, förbundsdirektör.