Hoppa till huvudinnehåll

Omställning pågår – var med och forma det universella arbetslivet

Den tid vi lever i just nu påverkar och förändrar villkor för både chefer och medarbetare. Samhälle, arbetsliv, arbetsplatser har snabbt fått ställa om.

Gränserna för vad en arbetsplats är förändras. Samtidigt pekar den här omställningen på behovet av att utforma arbetsplatser och arbetsliv universellt – hela tiden. Arbetslivet behöver formas så att olikheter ryms, växer och utvecklas. Vi behöver ledarskap och organisationer som främjar psykologisk trygghet och delaktighet.
På det här webbinariet får du vara med och resonera om vad det här betyder för både dig som enskild och för den organisation som du tillhör.

Daniel Hjalmarsson, utvecklingsstrateg på Akademikerförbundet SSR och i det socialfondsfinansierade projektet Lärandeforum UUA (Universell utformning av Arbetsplatser) och Gunnar Villevinge, processledare i projektet, tar med dig på den här resan.

Anmäl dig genom att klicka HÄR

När du anmält dig får du får du en bekräftelse till din e-post. Var uppmärksam på att du får den, det är den mejladressen vi kommer ha fortsatt kommunikation med.

Välkommen!

Akademikerförbundet SSR

Läs mer om UUA   https://akademssr.se/UUA