Seminarium: Mitt i karriären – vad blir ditt nästa steg?

Ibland är det dags att stanna upp för en stund och reflektera över sitt nuläge. Är jag på rätt plats? Får jag använda mig av mina kompetenser och finns det möjlighet till utveckling? Eller vill jag planera för ett nästa steg?

Under en eftermiddag får du möjlighet att arbeta med din utveckling tillsammans med andra.

Två karriärcoacher - Ulrika Sedell och Katinka Kubenka - leder passet där du får tillfälle att arbeta kring frågor, göra test och övningar. Eftermiddagen kommer att bubbla av skratt samt ge insikter och en ökad känsla av vart du kan leda dig själv. Vi bjuder på eftermiddagsfika och frukt.

Tid: Onsdag 16 oktober klockan 14:00 - 16:30.
Plats: Lantbrukarnas riksförbund, Franzéngatan 6, Stockholm
Sammanträdesrummet Vetet

Anmäl dig här senast den 16 september!
Ta gärna med en kollega som inte är medlem!
Fyll då i detta via registreringsformuläret.

Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

Alla medlemmar som vill utforska vad nästa steg i karriären kan bli är varmt välkomna att delta. Seminariet är framtaget särskilt för Akademikerförbundet SSR och blir vår ”pilotomgång” uppskattad kommer seminariet att ges i flera delar av landet.

Ulrika Sedell vill inspirera, erbjuda glädje och skratt, men alltid med ny kunskap som går att omsätta i praktiken. Det vill säga ny kunskap, inspiration och praktiska metoder. Hon arbetar interaktivt med publiken för att skapa dynamik och närvaro. Med en bakgrund som vd för konsultbyråer, rekryterare, utbildningsansvarig driver hon i dag den egna verksamheten www.sedellfriends.se.

Katinka Kubenkas arbetssätt går ut på att möta människor där de står och därefter lägga en handlingsplan - istället för att utgå ifrån att en given situation alltid kan lösas på samma sätt. Målet för henne är stärkta människor med kompetensinsikt. Hon återkommer ofta till frågan ”Vad behöver du?” Med en bakgrund som chef, projektledare, karriär- och förändringskonsult driver hon i dag sin egen verksamhet www.insightcon.se

Har du frågor? Kontakta Lotta Forsström på lotta.forsstrom@akademssr.se

Varmt välkommen!

  • Datum och tid: 16 oktober 2019 kl. 14:00 - 16:30
  • Plats: Stadshagen, Stockholm