Ny som chef i Stockholm

Leda chefa coacha!

- för öppenhet, energi & resultat!

I denna inspirerande och upplyftande dragning ges en överblick av den nya sortens kommunikation för ledare och chefer.

Att bara "prata" med varandra ger inte alltid de effekter som vi vill uppnå på jobbet. Olika sorters samtal är en disciplin som förutsätter fokus och mål och en vilja att agera öppet.

Ledarskapets olika funktioner - att leda, chefa, coacha och vara medmänniska - förenas i förmågan till kommunikation och i att reglera spänning i processen mellan människor.

I kraftfulla kommunikationsklimat betonar man mycket hur man arbetar och kommunicerar tillsammans snarare än var och en för sig.

Att utveckla, förnya och förädla sin förmåga att kommunicera som ledare och chef - gärna med hjälp av den energi som finns i motsättningar - skapar många aha - upplevelser och insikter som leder till kraft och arbetsglädje i organisationen.

Ur innehållet bl.a:

  • Att leda, chefa, coacha och vara medmänniska - när gör jag vad?
  • Vilka resultat vill du ha - hur säkerställer du det?
  • Samtalsmetodik!
  • Emotionell intelligens i praktiken
  • Hur regleras spänning och konflikt mot resultat?
  • Hur utvecklas verksamheten framåt?

Åsa Lundquist Coey är processledare, föreläsare och författare som dagligen arbetar med chefer, ledare och ledningsgrupper. Åsa har en svensk juristutbildning och pedagogik i botten och senare en internationell coachutbildning och en Mastersutbildning, M.Sc i Leadership & Organization från Springfield University, Massachusetts, USA. Hon är också grundare av Centre for Outstanding Leadership.

Sista anmälningsdag 11 november 2013.

Kaffe och kaka serveras från 14.30. Föreläsningen börjar 15.00

Anmälan på http://www.saco.se/Kalendariet/2013/november/ny-som-chef-i-stockholm/

Välkommen!