Det här gör vi

Kvinna föreläser för en stor samling åhörare.

Varje år anordnar Svensk Chefsförening aktiviteter för dig som är medlem. Liksom våra medlemmar är våra kurser utspridda i Sverige. 

Som medlem i Svensk Chefsförening blir du inbjuden till våra seminarier och utbildningar - tillfällen för kunskap, erfarenhetsutbyte och yrkesgemenskap. Nedan kan du läsa mer om våra olika aktiviteter samt ladda ner vårt program med kommande aktiviteter. Aktuella datum och information om hur du anmäler dig hittar du under aktuellt.

Chefsfredagar

Flera gånger om året arrangerar Svensk Chefsförening chefsfredagar för dig som är chefsmedlem. Chefsfredagarna bjuder på inspirerande föreläsningar om aktuella chefsfrågor och nätverkande med chefskollegor. Ta gärna med en chefskollega och inled helgen med mingel och kompetensutveckling. 

Chefsfrukostar

Hur motverkar vi hot, våld och trakasserier i arbetslivet? Hur leder man med tillit? Detta och mycket mer diskuterar vi under våra chefsfrukostar med olika teman. Chefsfrukostarna äger rum flera gånger per år, och är en mötesplats där vi diskuterar aktuella frågor och delar erfarenheter över en frukost.  

Chefsseminarier och utbildningar

Oavsett om du är ny som chef eller har flerårig ledarskapserfarenhet, har vi seminarium för dig. Vi bjuder på tilltugg och varvar oftast föreläsningar med praktiska övningar. 

Chefsnätverk

Saknar du någon att bolla tankar och idéer med som rör din chefs- och ledarskapsroll? Då kan våra chefsnätverk vara rätt forum för dig. Under året startar Svensk Chefsförening i samarbete med andra SACO-förbund upp dessa i Stockholm, Jönköping, Östersund, Malmö, Karlskrona, Västerås och Göteborg. Nätverken vänder sig till dig med personal-, budget- och verksamhetsansvar, och erbjuder goda chanser till spännande utbyten av idéer och erfarenheter. Förbunden erbjuder endast uppstartsmöte, därefter drivs nätverket i egen regi.

Vi som arrangerar nätverken är Fysioterapeuterna, Jusek, Naturvetarna, Officersförbundet, SRAT, Sveriges Arkitekter, Sveriges Ingenjörer och Akademikerförbundet SSR. 

Mentorskapsprogram

Vill du utvecklas i din chefsroll? Vi anordnar ett mentorskapsprogram för dig som är chef och medlem i Svensk Chefsförening. Syftet med programmet är att hjälpa dig i din utveckling och skapa ett hållbart ledarskap. Mer info hittar du här

Mässor 

Vill du veta mer om vår verksamhet, eller få rådgivning direkt från en chefsförhandlare? Kom då till vår monter och prata chefsfrågor. Varje år deltar vi som utställare vid ett antal mässor runtom i Sverige. Information om vart vi ska finns i broschyren nedan.  

Vill du veta mer eller anmäla dig? Aktuella aktiviteter finns här

Kalender

När kommer vi till din stad? I vår kalender ser du alla våra aktiviteter, från seminarier till utbildningar och mässor. 

Kalender

När kommer vi till din stad? I vår kalender ser du alla våra aktiviteter, från seminarier till utbildningar och mässor. 

Bli chefsmedlem

Som medlem får du:

  • Inkomstförsäkring
  • Råd och stöd från chefsförhandlare
  • Omställnings-, utvecklings- och karriärstöd

Klicka på pilen för att läsa mer. 

Bli chefsmedlem

Som medlem får du:

  • Inkomstförsäkring
  • Råd och stöd från chefsförhandlare
  • Omställnings-, utvecklings- och karriärstöd

Klicka på pilen för att läsa mer.