Digital föreläsning: Datadriven HR

HR

Vad är HR-analys och hur kommer man igång?

Det har gått fem år sedan HR-analys blev ett etablerat begrepp, men vad är det egentligen? Lyssna in på ett seminarium om varför du ska satsa på datadriven HR och vad du kan göra för att komma igång på bästa sätt. Vi kommer prata drömläge, realistiska prioriteringar och vikten av att kunna äga sin egen story. Mycket kommer också att handla om nödvändigheten i att tänka efter före, för att kunna vara där när det verkligen gäller.

Anmäl dig senast den 20 oktober genom att klicka HÄR

När du anmält dig får du en bekräftelse på att vi tagit emot din anmälan till din e-post. Var uppmärksam på att du får den, det är den mejladressen vi kommer ha fortsatt kommunikation med.

Välkommen!
Akademikerförbundet SSR

Om Henrik Sandén

Henrik är partner och senior HR-analytiker på The Talent Company, där han hjälper bolag att fatta datadrivna beslut inom HR. Henrik har över tio års erfarenhet från att utveckla bolag baserat på medarbetardata och en gedigen bakgrund inom HR-undersökningar. Senast kommer han från en roll som HR-analytiker på Spotify där han var först in för att bygga upp HR-analys. Henrik arbetar brett inom HR-analysfältet och har stöttat de flesta domäner. Även om han gärna sitter med lite dataanalys då och då, finns hans främsta intresse att skapa strategiska ramverk och bygga företagskultur som stöttar datadrivet beslutsfattande.